Okul Anılarınız

Shiyn1x

Centipat
Okulda yaşadığınız korkunç, komik, utanç verici, mutluluk verici anılarımızı paylaşalım. Bakalım neler çıkacak ortaya 😀
Ben başlayayım: Yeni gitmeye başladığım okulda kimseyi tanımıyordum. Ama bir kız varda bizim sınıfta ona aşık oldum. Ben de neden öyle yaptım bilmiyorum 2. gün kıza itiraf ettim onu sevdiğimi. Teneffüste kıza onu sevdiğimi söylerken kızın 2 metre arkasında bir adam duruyordu. Meğersem kızın babasıymış o adam. Beni duydu, kızdı falan sonra müdüre söylemiş olayı. Daha ilk gün disiplin cezası almıştım 😞

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulda yaşadığınız korkunç, komik, utanç verici, mutluluk verici anılarımızı paylaşalım. Bakalım neler çıkacak ortaya 😀
Ben başlayayım: Yeni gitmeye başladığım okulda kimseyi tanımıyordum. Ama bir kız varda bizim sınıfta ona aşık oldum. Ben de neden öyle yaptım bilmiyorum 2. gün kıza itiraf ettim onu sevdiğimi. Teneffüste kıza onu sevdiğimi söylerken kızın 2 metre arkasında bir adam duruyordu. Meğersem kızın babasıymış o adam. Beni duydu, kızdı falan sonra müdüre söylemiş olayı. Daha ilk gün disiplin cezası almıştım 😞
5 sene önce falan teog vardı abi hiç unutmam (Elraen) Sevgi hoca vardı displin hocası teog var diye 3 ders vardı İstiklal Marşını okuyup gidecektik işte arkadan arkadaş bana dokunuyor. Marşı okuduktan sonra bir bağırdım a.... koyayım. Arkamda Sevgi hoca bidaha söyler misin dedi? Ben hocam ağzımdan kaçtı falan diyorum babanın numarasını ver dedi. O zaman ben altıma yaptım korkudan bayılacağım herkes etrafımda hoca seninle haftaya görüşürüz dedi. Bende 1 hafat teneffüse çıkmadım beni görür diye.

Me... adında (neyse çocuğu ifşa etmeyelim) x adında bir çocuk vardı, sessiz sakin, kimseye muhatap olmayan, sorulduğunda konuşan, biraz ana kuzusu ve süt diye tabir ettiğimiz bir çocuktu. Neyse efendim, her sınıfta olduguna inandıgım bir ... bu çocukla uğraşmayı çok severdi. Çocuk bununla 45 dakikalik teneffüste inanılmaz derece uğraşmış.

En sonunda teneffüsün sonuna doğru bir bağırtı geldi, arkamı döndüm x kişisi kıpkırmızı olmuş, sol eliyle çocuğun yakasını tutmuş, sağ eliyle de tahta sırayı kaldırıp çocuğun üstüne atarken, çocuk zor kurtulup kaçmıştı.

Asıl olay buradan sonra kopuyor. Sınıftan birkaç kişi x kişisine küfür etti, nöbetçi hoca içeri girip ne oluyor burada dedi. Çocuğun hocaya tek dediği şey, hocam bana d.... (testis daha kibar tanım) dediler. Sınıf kızlar dahil kopuyor gülmekten, hoca bir yandan gülmeyin lan diye bağırıyor :D X iyice kızarmış, ağlamaya başlamış.

Lanet olsun, en saçma lise günüydü :D

Son düzenleme:
Me... adında (neyse çocuğu ifşa etmeyelim) x adında bir çocuk vardı, sessiz sakin, kimseye muhatap olmayan, sorulduğunda konuşan, biraz ana kuzusu ve süt diye tabir ettiğimiz bir çocuktu. Neyse efendim, her sınıfta olduguna inandıgım bir ... bu çocukla uğraşmayı çok severdi. Çocuk bununla 45 dakikalik teneffüste inanılmaz derece uğraşmış.

En sonunda teneffüsün sonuna doğru bir bağırtı geldi, arkamı döndüm x kişisi kıpkırmızı olmuş, sol eliyle çocuğun yakasını tutmuş, sağ eliyle de tahta sırayı kaldırıp çocuğun üstüne atarken, çocuk zor kurtulup kaçmıştı.

Asıl olay buradan sonra kapıyor. Sınıftan birkaç kişi x kişisine küfür etti, nöbetçi hoca içeri girip ne oluyor burada dedi. Çocuğun hocaya tek dediği şey, hocam bana d.... dediler. Sınıf kızlar dahil kopuyor gülmekten, hoca bir yandan gülmeyin lan diye bağırıyor :D

Lanet olsun, en saçma lise günüydü :D
Noktaları dolduramadım 🤔

Benim o kadar anım yok. Okulda çoğu kez sessizdim. Kimse benle pek konuşmazdı. Müdür ve hocalar beni sessiz durduğumu görürdüler. Bi keresinde müdür velilerimi çağırdığımda onlara:
-Siz çocuğu mu dövüyorsunuz? demiş.😔

Bir kızın sırasına başka birisi ismimi yazıp kalp koymuş okula geldiğimde müdür çağırmıştı ama benim yazım olmadığını kanıtladım ve sorun çıkmadı.

İlkokuldayken sınıfımızda tabiri caizse kabadayı bir çocuk vardı. Omuz atmıştı bana. İlk yaptığında görmezden gelmiştim. Bir daha yaptığında neden yaptığını sordum. Bana mı horozlanıyorsun demişti. Bende kim kime horozlanıyor deyip, kavga etmiştim çocukla. Eminim hepimizin başına böyle insanlar denk gelmiştir. Ben altta kalmayan biriydim hep. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı