Okul için uçlu kalem önerisi

felixtechnology

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2020
Mesajlar
112
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar okulda kullanmak için,test çözme ve yazı falan, kalem arıyorum 3 model arasında kaldım. Bütçe üçüne de yetiyor o yönden bir sıkıntı yok. Hangisini önerirsiniz?
Rotring Rapid, Rapid Pro ve Rapid 500
Okulda kullanacağım için ağır olmasını istemiyorum pek ama almışken kaliteli bir şey alayım dediğim için rapid pro düşünüyorum okul için uygun mudur
 
Rapid Pro'ya bence gerek yok. Biraz da ağır bir kalem. Rotring Rapid alıp geçebilirsiniz. Tutma hissiyatı vs. de güzel.
 
Merhaba Rotring 300 0.5 modelini zevkle kullanıyorum yıllardır, hem hafif hem de uç kırmıyor, tavsiye ederim.

Plastik yerine metal isterseniz de Rotring 500 ve 600 modellerine bakabilirsiniz ama onlar daha ağır.
 
Konu garip gibi geldi git kırtasiyeden al 20 TL'ye 20TL'lik uçlu kalemle 130TL'lik arasında ne fark olabilirki.
0.5 veya 0.3 uç kullanmak isterseniz ucuz kalemlerde çok fazla uç kırma problemi oluyor, hem de kaliteli kalemleri yıllarca kullanabiliyorum ama eskiden her yıl ucuz kalemlerden almak zorunda kalıyordum.
 
Cidden bir uçlu kaleme o kadar para mı vereceksiniz? Kırtasiyeden gidip faber castell bir uçlu kalem alıp geçin hepsinin görevi aynı sonuçta?
 
Herkes değmez demiş ama.
Sigara veya alkole ayda binlerce lira veriyorsunuz ya da verenler var onlara laf etmiyorsunuz da adam burada iyi bir iş için, belki de bütün lise üniversite hayatını geçirebileceği bir kaleme yazma, ders çalışma gibi şeylerde hevesini arttırabilecek bir kaleme neden 400 TL verilmesin.

@felixtechnology al ve uzun kullanım testi yap deneyimlerini buraya yaz, bende almayı düşünüyorum o kaliteye o para verilir. Buna değer.
 

Geri
Yukarı