Okul itiraf sayfası açtığım için ceza yer miyim?

9.sınıfım ve bu sabah okul hakkında itiraf sayfası açtım. Sadece bir arkadaş coğrafya hocasından nefret ediyorum diye itiraf etti bende ismi gözükmeyecek şekilde paylaştım. Şimdi 11. sınıf bana yazdı SS aldım ve yarın yanıma gelmezsen hocaya veririm dedi. İsmim falan gözükmüyor. Ben olduğuma dair hiçbir şey yok. Başıma bir şey gelir mi hocaya verirse?
Hoca benim geri zekalı olduğumu ima etmişti. Bende benden daha geri zekalı olduğunu ima etmiştim.(Yüz yüze döndü olay) Birşey olmadı. Nefret etmek hakaret sayılmaz bence.
 
Uğraşabilirler uğraşmayadabilirler ama şikayet edilirse ve bu durum kanıtlanırsa okulda mutlaka ceza alır ama mahkemedede uğraşabilirler.

Durum çok ciddi ve mahkemeye verilirse konu sahibinin hayatı biter.

Sizin okul uğraşmadı diye her okul uğraşmayacak diye bir kural yok.
Hocam aynı şeyi laciverte boyayıp sunuyorsunuz hem aynı cevap :D
Kanıtlanması için oraya ait bir şey olmalı.
 
Onun yanına gelin yoksa yine başınız yanar ve sildiğiniz için daha fazla ceza alırsınız.
Konu sahibine tavsiyem bu arkadaşın yazdığı hiçbir şeyi dikkate almayın. O çocuğun yanına da gitmeyin aklınca sizi avcuna almaya çalışıyor. İnsta hesabını da kapatmana gerek yoktu, çocuk şu anda arkadaşlarına seni nasıl domine ettiğini anlatıyordur. Ayrıca nefret kelimesinin anlamı: bir kimseye, bir şeye karşı duyulan çok olumsuz duygu. Yani hakaret olması da pek muhtemel değil.
 
Hocaya eğer şikayet edilirse ve umursanırsa dava bile açılabilir.
Bence haklılar. Dava açmak tabiki abartı ergeniz ama ben öğretmen olsam ve bana bir şey dense o çocuğun hayatını bitirirdim. Liseli olmuş büyüyememiş derdim.
 
Babamda okul müdürü eğer ki müdürün eline geçerse böyle bir şey işiniz yaş direk savcılığa yollar gözünüzün yaşına bakmaz babam yine insaflı olduğu için savcılığa falan vermedi ama verirlerse sanayide kendinize bir iş bulmaya bakın o sicille ne bir şirkete alınırsınız ne de memur olursunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı