Okulda dövüldüm

Kimseyle dalga geçmeyin. Bazı insanlar isminin kısaltılmasından, lakaplar takılmasından hoşlanmaz. Tıpkı benim gibi. Bu durumda ikinizde hatalısınız. Siz bir türlü dalga geçmişsiniz, o da şiddete başvurmuş.

Ben zaten eğer rahatsız oluyorsan özür diledim dedim fakat ona rağmen devam etti bana direk dalmak yerine kardeşim sen bana ismimin kısaltılmış halini söyleme sevmiyorum diyebilirdi.
 
Evet. En iyisi kendisi ile konuşun. Sizden özür dilemezse şikayet edin. Bundan sonraki işlemler bilgimi aşıyor maalesef.
 
Merhaba, bugün okulda bir arkadaşımın ismiyle dalga geçtim öyle aman aman dalga da değil işte. Muhammet'e mami dersiniz öyle bir şey. Sırf bu yüzden benim kolumu bacağımı morarttı, şiddet gördüm. Burada kim haksızdır? üstelik o çocuk bana 1 2 hafta önce küfürlü konuşacak kadar samimiydi.
Belki karşıdaki haklıydı ama şu an bir darp raporuna başını çok sıkıştırabilirsiniz arkadaşın.
 
Zamanında ağabeyimi sıkıştırıp dövmüşlerdi. Darp raporu alıp, fotoğrafını yolladıktan 1 saat sonra aileleriyle birlikte yalvarmaya başlamışlardı. Tekrar olursa aklınızda bulunsun. ;)
 
Merhaba, bugün okulda bir arkadaşımın ismiyle dalga gectim öyle aman aman dalga da değil işte. Muhammet'e mami dersiniz öyle bir şey. Sırf bu yüzden benim kolumu bacağımı morarttı, şiddet gördüm. Burada kim haksızdır? üstelik o çocuk bana 1 2 hafta önce küfürlü konusacak kadar samimiydi.
adres at gelelim
 

Geri
Yukarı