3 kere yapıp bırakayim mi napayım.
Yaz hepsini yoksa sözlü notlarını beklediginizden daha düşük olabilir.
3 kere yapıp bırakayim mi napayım.
sözlü notu beklemiyorum direktYaz hepsini yoksa sözlü notlarını beklediginizden daha düşük olabilir.
Ya istiklal ya ölüm?
Ben olsam istiklali seçer yapmazdım.
İngilizce hocası herkese 3 kere kelimeleri yazdırdı daha yapmamıştım bana da küfür iftirası atıldı. 3 kere daha yazmak zorunda kaldım. Sonra grip oldum hastaneye falan gittik zaman kalmadı yazmaya. Gittim hocaya dedim ki hocam ben griptim yapamadım hoca 3 kere daha yaz dedi etti 9 yine zaman yetişmedi artık sinirlerim falan bozuldu yatarken yazıyorum şu anda. Sizce hocaya ne demeliyim?
Akşam oldu uyucam sizce yapayim mi yapmayayim mi yapsam kaç kere yazıyorum yazmazsam okula gidip haksızlığımın hesabınımı sorayım yoksa ilk ders gitmeyeyim mi?
ya yapsamda yarısında zorlanma ihtimalim var masa başından kalkamadım anca sıra geldi ingilizceye hesapladığımda 7 sayfa cunkuarkadaş yap hepsini ne olacak uzatmaya gerek yok
Şaak yarın veliyi getirtir. Performansı da 01 girer. Kalır ortada.Bence hiç yapmayın. Hoca sadece "3 kere yaz" demek ile kalsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.