Okulda kırılan kapı yüzünden disiplinde ne olabilir?

• Konuyu başlatan 378923
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 171
  • Görüntüleme 14.111
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kamera falan görmüyorsa eğer hiç ses çıkarma. Daha da böyle bir şey yapmazsın inşallah.

@M4LX1M hocam böyle bir şeyin açıklaması da olamaz maalesef. Kasıtlı olarak kamu malına zarar verilmiş. Arkadaşı masum göstermeye çalışanlar var hâlâ. Son pişmanlık da bir işe yaramıyor, herkesin aklı ve fikri var. Kapının kırılma ihtimalini düşünemedi mi?

@M4LX1M hocam böyle bir şeyin açıklaması da olamaz maalesef. Kasıtlı olarak kamu malına zarar verilmiş. Arkadaşı masum göstermeye çalışanlar var hâlâ. Son pişmanlık da bir işe yaramıyor, herkesin aklı ve fikri var. Kapının kırılma ihtimalini düşünemedi mi?
Kırılması için yaptım zaten parasını da ödeyecegimi bile bile bunu yaptım

Hocam böyle bir şeyin açıklaması da olamaz maalesef. Kasıtlı olarak kamu malına zarar verilmiş. Arkadaşı masum göstermeye çalışanlar var hâlâ. Son pişmanlık da bir işe yaramıyor, herkesin aklı ve fikri var. Kapının kırılma ihtimalini düşünemedi mi?

Hocam arkadaş liseye gittiğini belirtmiş. Belki 13-14 yaşlarında bir birey olsaydı gine alttan alınabilecek bir durum fakat liseye gidiyor. Ki kapıya tekme atarken oda kapı kolunun kırılacağının farkındadır yani bilinçli yapılan bir durum. Yazık diyecek bir söz bulamıyorum...
Kırılması için yaptım zaten parasını da ödeyecegimi bile bile bunu yaptım.

Kırılması için yaptıysan böyle bir konu açman bile gereksiz. Umarım aklını başına toplarsın da ülkeye yararı olan biri olarak devam edersin. İyi forumlar.

@378923 kırmasını biliyorsunuz fiyatlarını da biliyorsunuzdur siz.
@M4LX1M hocam 13 yaş olsa bile alttan alınabilecek bir davranış değil. 12 yaş ve üstü bireyler aklı başında bireyler oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı