Okulda kırılan kapı yüzünden disiplinde ne olabilir?

• Konuyu başlatan 378923
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 171
  • Görüntüleme 14.241
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kendi sınıf arkadaşım okula kelebek getirmiş, yakalattı kursta Tabii okula bıçak getirende akıl yok ki çantaya koysun. Hoca yakaladıktan sonra müdüre götürmüş, müdür disiplin işlemi başlatacağım dediği gibi yalanları dökülmüş, normal de ben gerçekleri biliyorum. Gitmiş tren istasyonundan buldum yere düşmüş demiş normal de burada ki seyyar satıcının birisinden almış.

O gün o çocuğun yalanlarını müdüre söylememediğim için o kadar pişmanım ki.
Şimdi sınıfta abilik taslıyor. 😂

Biz direk sınıfın kapısını menteşelerinden kırmıştık. :)
Başlıkta da yazdığım gibi, liseye gidiyorum ve bugün arkadaşlarla aramızda şakalaşıp birbirimizi gaza getirdik ve kapıya tekme attım. Kapı müdür yardımcısı tarafından kitlenmişti ve biz de merak ediyorduk içinde ne olduğunu. Kapının açılması için kulp tarafına tekme atılması gerektiği için vurdum ve kapı kilitli olduğu için kolun olduğu yer kabak gibi açıldı ve mekanizma olduğu gibi kapıdan söküldü. Müdür falan kimse daha bilmiyor. En fazla ne olabilir?

Eki Görüntüle 1325156
Biz 5-6 kişi direk sınıfın kapısını kırmıştık :) Sınıfa girip çıkacağımız zaman kapıyı kucaklayıp kenara koyuyorduk. Müdür geldi bağırdı çağırdı kim yaptı bunu dedi. Kimse birbirini ispiyonlamayınca aranızda para toplayıp 3 gün içinde yaptıracaksınız dedi gitti. Kızlar hemen para lafını duyunca ortalığı karıştırdılar, bende bütün masrafları karşılarım soran olursa bütün sınıf aldık deriz dedim yoksa biz ifşalanacaktık. Neyse üç tane menteşe aldım sadece 5 Lira falandı o zaman hademeyi çağırıp yaptırdık. Bir kaç gün sonra sınıftaki bilgisayarın PSU'yu patlatınca daha PSU'dan çıkan duman dağılmadan hemen gidip müdüre söylemişler. Kapıdan yırttık ama PSU'da üzerimizde güzel teknikler denediler yani :) Yani ispiyonlamadıkları sürece isterse kapı sınıfın içinde olsun kimseyi suçlayamaz en fazla cebinden para çıkmasın diye bizim müdür gibi parasını bütün sınıfa ödettirir. Zaten kapı onarılır, kollarıda kırmadıysanız sadece kilit mekanizması alırsınız. O değilde o cam nasıl kırılmadı ben oraya takıldım :) :)

@Sosyal Kullanıcısı hocam keşke söyleseymişsiniz iyi olurmuş ama iş işten geçmiş artık.

Olay olalı 3-4 ay kadar oluyor, şimdi kimse hatırlamıyordur ve söylesem de zaten takmazlar.
Normal de sevdiğim bir arkadaşımdır fakat kelebek olayından sonra abilik taslıyor ben hariç tüm sınıf abi diyor. Bir de Dog'u var yanında onlara milleti dövdürtüyor, dövülene de müdüre gidersen okula rezil ederim diyor. 😅

@Sosyal Kullanıcısı vallahi ben sinir oldum buradan. Allah sabır versin, öyle tiplerle de pek muhatap olmayın.

Bugün sınıfta ki 2.kapiyi kırdık çok tehlikeli oldu😱

@Sosyal Kullanıcısı vallahi ben sinir oldum buradan. Allah sabır versin, öyle tiplerle de pek muhatap olmayın.

Yok zaten eskidendi artık, geçti. Muhatap olacak bir durumu da yok yani. Okul da kendi halime takılan birisiyim pek fazla sosyalleşmem fazla arkadaş ortamı zarardır.

Sadece sevip takıldığım 2 arkadaşım var, onlarla da ortaklaşıp yiyecek alıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı