Sizin okulda sıkıntı var o zaman. Bizim sınıfta agnostik de var uzun saçlı da var. Hem insanın dostluğu ilgilendirir dini ırkı görünüşü değil. Soruna gelince çizimin iyiyse çizim yapabilirsin. Bir de eski kafalı öğrencileri olan okulunu çok merak ettim okulun ismini söylermisin ?Dış görünüş herşeydir diyen, uzun saçlıyım diye bu Satanist bu Ateist diyenlerle arkadaşlık mı yapayım ?
Kocaman okulda illaki senin gibi düşünen bir insan vardır, senden küçük yada büyük olabilir, akıl yaşta değil baştadır. Ama asosyalsen ve arkadaş edinmek istemiyorsan senin tercihin.Dış görünüş herşeydir diyen, uzun saçlıyım diye bu Satanist bu Ateist diyenlerle arkadaşlık mı yapayım ?
Bende Samsun'dayım oraya çok yakın biryerde oturuyorum . Keşke başka okullara nakil isteseydin . Namık Kemali kime sorsan gitme der . Mümkünse 2.Dönem başka okula geç . Bende Mithatpaşa Anadolu Lisesinde okuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.