Okulda öğrencilere zorla marş okutmak normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milliyetçiliği aşılamazsan çocuklara o ülke için yetişen nesil o ülke için hiç bir katkıda bulunmaz. İstiklal marşı sana bu ülkenin neler yaşadığını anlatıyor.
Boş insan olma diye.

Ah güzel ergen kardeşim, hayatın gerçekleri yüzüne vurduğu zaman olayın aslında "Türklük" olmadığını anlayacaksın. Yurt dışına çıkmak istediğin zaman pasaportunu görüp seni sorgu odasına çektiklerinde de bu kavramlar beni bağlamaz dersin.
Nerede yapılıyor yav bu sorgu odaları falan? :D

Varsayımlar üzerinden ilerlemeyelim. İsteyen buna saygısızlık desin. Ben gereksiz buluyorum ve okumak istemiyorum. Okumak isteyenlere de engel olmuyorum.
O halde neden böyle bir konu açtın merak ettim. Okuma. Bu kadar.

Yani Türkiye'de yaşayıp %95 inin Türk olduğu bir millete Türk marşı okunması saçma 1000 tane öğrenci var diylim 10 kişi istemiyor diye sence bunu okutmamak mı gerekiyor zaten okumak istemeyen okumuyor ben görmedim okumak istemeyip de zorla okucaksın falan dendiğini.
Geri kalmış bir ülke ritüeli bir milletin kendi milletini sevmesi çok geri kalmak mı demek
Asıl geri kalmış sizsiniz şunu 2 sn düşünmemek bile saçma.
Eğer ben müdür yardımcısına bu marşı okumak istemediğimi söylersem liğme liğme doğrarlar beni orada. Kime laf anlatıyorum ki... Şu anki Türk kafa yapısını az çok biliyoruz. FETÖ'cü bile ilan ederler beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı