Okulda yaşadığınız kötü anılar

3 arkadaş teneffüste tuvalete gittik, o zaman 8. sınıfız bir havalar. Kızları etkilemek için Arizona kertenkelesi rolünde saçlarımızı düzeltiyoruz. Arkadaşın biri diğerinin parasını aldı, olay daha iyi kavransın diye isimlerinin baş harfi ile anlatacağım. S, B'nin parasını aldı ve tuvalet kabinine girip kapıyı kilitledi. B ısrarla kapıyı aç diye bağırıyor S ise inatçı olduğu için şakayı uzattı açmadı. Kolejde olduğumuz için klozetler vardı B de yan taraftaki kabine girip klozetin kapağına çıktı S' ye yukarıdan sövmek için. Çıkmasıyla gözümün önünde kapak paramparça oldu kırıldı. B' nin müdür ile arası pek iyi değildi vukuatları birikmişti, ben de okulun örnek efendi çocuğuyum aynı zamanda okul birincisiydim sen üstlen suçu papaz olmayayım dedi. Kabul etmedim zaten desem de müdür inanmazdı. Sınıfımızdaki fesat bir arkadaş da hemen bizi şikayet etti ve sonraki ders müdür sınıfa girdi üçümüzü çıkardı koridora. En aklı selim ben olduğum için direkt bana sordu, ben en baştan olayı anlatmaya başlayınca "Bana masal anlatmayın kim yaptı?" dedi. Arkadaş hemen itiraf etti, veline söyle 100 TL göndersin kapak değiştirilsin deyip bizleri affetti. Ne arkadaş parayı getirdi ne de müdür bir daha parayı istedi. Aklımıza geldikçe güler geçeriz, güzel günlerdi. (Yıl 2018)
Pek kötü bir anı değil ama konuyu görünce aklıma geldi paylaşmak istedim. İyi forumlar.
 
Bende çok etki bırakan hatta o dersten soğumamı sağlayan bir olay oldu 4. 5. sınıfa gidiyordum arkadaşlarımla şakalaşırken kapıların arkasına saklanıp bööö diye korkutuyordum sonra hocayı da arkadaşım sanıp bööö diye bağırdım hoca korkmadı bir şey olmadı ama bana bağırdı azarladı ve herkesin gözü önünde tokat attı daha babamdan tokat yememişim bir de sert attı erkekti de zaten o bende çok büyük etki bıraktı sınavlardan 90 alıyordum bir anda 20 30'a düştü hocayı şikayet ettik ama sağ olsunlar bir şey olmadı.
Sizin yaptığınız da etik bir davranış değil.
 
Bu tuvalette sigara içenleri anlamıyorum birisine rastlamışken söyleyeyim sigara keyif işidir o sigarayı kahvenin, çayın veya biranın yanında içeceksin en azından ben öyle yapıyorum veya çok dertliysen sek gideceksin hacı okulda tuvaletinde sigara içmek ne o gerginlik ile nasıl bir vizyonsuzluk.

Zaten öyle ben de canım istemediği zaman içmem mesela. Bazen günde 15 tane içerim bazen 1 hafta içmem falan yani. O yakalandığım gün de sınavın üstüne keyif sigarası olarak içiyorduk. Ne şanssa da Almancacı tuvaletini yapmaya geldi yakaladı. Kafa adamdı zaten bir şey demedi.
 
İlk okuldaydım. Sınıftan bir kız ile erkek kavga ediyordu. Kız haklıydı, savundum onu. Erkek beni güzelce dövdü. Acımdan ağlamaya başladım. Savunduğum kız gelip "Ağlamana gerek yok." filan diyerek teselli etmişti. Kız da çok güzeldi. Avutmaya çalışması dayaktan daha kötü gelmişti bana.
 
8.Sınıfda kötü öğrenciydik birbirimizin aletlerine vururduk fırsatı yakalayınca ayrıntıya girmek istemiyorum :) Sonra bir gün sınıf öğretmeni yakaladı (kadın) ilerisini de hayal gücünüze bırakıyorum.
 
8.Sınıfda kötü öğrenciydik birbirimizin aletlerine vururduk fırsatı yakalayınca ayrıntıya girmek istemiyorum :) Sonra bir gün sınıf öğretmeni yakaladı (kadın) ilerisini de hayal gücünüze bırakıyorum.
Hayal gücüm pis yerlere gidiyor. Söyleyebilir misiniz ne olduğunu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı