Okulda yaşadığınız kötü anılar

Ben de anlatayım, okulda öğle teneffüsüydü. Lavabodan yeni çıkmıştım. Sağa baktığımda hocamın düşmek üzereyken koştuğunu gördüm. Ben de yere düşmesin de hocayı tutmaya çalıştım. Sonucunda ben ve hocam yerdeydik. Kalktığımızda hoca 130 kilo kütlesiyle oturduğu sandalyeyi kırmış, sandalye sandalye dışında herşeye benziyordu. En azından kimseye bir şey olmamıştı. Sadece hocanın kıyafeti hafiften yırtılmıştı. Çok saçma bir gündü
 
Ben bir keresinde beden de basketbol oynarken arkadaşımla gıcık bir kız var sınıfımızın, diyorum ki başka yerde oyna bir saha daha var yok ben burada oynayacağım diyor. Bir de kızların başkanı gıcıklığına gitmiş demiş ki hoca denen şahısa bana küfür etti. Yalan söylemiş hocada hemen inandı beni aldı götürdü dilekçe yazdı bir daha yapma sisteme kaydederim diyor tabii ben içimden ne kelimeler diyorum. Sonra tabii ben kıza atarlanıyorum okulda her yerde bir daha da yüzünü görmedim. Benim hikaye bu kadar sizin hikayeler neler patronla?
kardeşim kızlara karışmıycaksın 1e 1000 katar anlatırlar.Ben de bi kızla tartışmıştım hocaya gidip bana yumruk attı demiş hoca denen lavukta kıza inandı bana bi türlü inanmadı.O gün bir şey olmadı ancak daha sonra her kavga ettiğim de gidip olayı görmese dahi benim aleyhime şahitlik yapıyodu ve en sonunda okuldan atılmıştım.Sen sen ol kızlara bulaşma.
 
8. sınıfta öğlen tenefüsünde sınıfta arkadaşlarla izdivaç programı yapalım dedik, bütün sıraları stüdyoya uygun dizdik ve ciddi bir şekilde programdaymış gibi tavırlar uygulamaya başladık. İlk başlarda İbo Show olarak başladı, daha sonra Müge Anlı, en sonda ise evlilik programına döndü, o evlilik programı sırasında bizim sınıftan bir kız girdi ve bütün herşeyi gördü, biz ise hiç bozuntuya vermeden devam ediyoruz. Bizim arkadaş türban niyetine montunu geçirmişti ve kızda bunu görünce baya bi güldü, daha sonra birkaç kişi daha gelip bizi izlemeye başladı, en sonunda hoca geldi ve sıraları düzelttirdi. Kızlar ise daha sonra bizle biraz dalga geçti fakat biz morailimizi bozmadık, zaten okulda hep garip gözüyle bakılan popüler olmayan bir arkadaş grubuyduk, hem komik, hem de biraz utandırıcı bir anım.
 
Benim anım daha yeni oldu. Son hafta olduğu için telefonlar elimizde. Tenefüste video falan izliyoruz. Neyse bilenler anlar mercimek çorbasına "atarlı" adamın vol. 2'si çıkmış. Onu açtık izleyip izleyip gülüyoruz. Sonra bir ara tam en ağır kısmında hoca sınıfa girdi. Sesi anında kıstık ama duydu büyük ihtimalle. En azından kafa bir hocaydı zaten çok takmadı. Derste de telefondan oyun falan oynadık sınıfça.
 
Sınıfta biriyle kavga ediyordum. Sonra işte klasik müdür falan çağırdı. Ama müdür, karşı tarafın beni boğduğunu ve %30 öldüreceğini falan sanmış. Maks bu.
 
11.sınıfta nöbetçiyken boş sınıf sandığım bir sınıfın kapısını bir hışımla açmam, 30 kişilik sınıfın tamamının felsefe dersinde olması, tüm sınıfın bana şaşkınlıkla bakması, hocadan 2 saat fırça yemem.

Benzeri üniversite hazırlıkta oldu. Hazırlıkta sınıfımız erkenden teneffüse çıktı, arkadaşın sınıfına girerken hala derste olduklarını unutmuşum. Yine kapıyı bir hışımla açıyorum, 15-20 kişi ve hoca bana dik dik bakıyor, koşarak kaçıyorum ve hazırlık bitene kadar o sınıfın bulunduğu tarafa gitmiyorum.

Aklıma bunlar geldi.
 

Geri
Yukarı