Okulda yaşadığınız kötü anılar

İlk okulda: altıma istemiştim

Orta okulda: su dolu şişe ile futbol oynuyorduk kaleciydim gözüm kapalı şekilde fırlattım başka sınıftan çocuğun gözüne geldi ( 2 kere oldu 2. Si havan şeklindeydi yüksekten aşağıya yine göze )

Lisede: ben bunu anlatamam
 
Sınıfta sevdiğim bir kız var. Geçen sefer de kalemliğine bir mektup bırakmıştım. Kız da bunu 1 ay falan kimseye söylemedi (benim bildiğim kadarıyla.). Sonra işte ben bir gün hasta olduğum için okula gidemedim, benim mükemmel bir zekaya sahip olan arkadaşlarım da (benim o kızı sevdiğimi biliyorlar. ) O günün kursunda kızı bayağı zora sokmuşlar (hatta birisi de gitmiş seni seven çocuğun ismi yağ ile mi başlıyor diye sormuş.). Kız da dayanamamış söylemiş işte yağız bana mektup bırakıyor da, falan da, filan da diye anlatmış. O günden sonraki gün de ben hasta olduğum için sadece sınava gittim okula. Sınıfa girdiğim gibi beni alkışlamaya başladılar. Ne olduğunu anlayamadım. Sonra işte kız benim yanımda oturuyor sordum ona işte beni niye alkışladılar diye o da anlattı bana olan şeyleri. Bu kadar.
 
1. sınıfta aşı günüydü, ağlıyordum. Hoca ağlayanlar arkaya geçsin demişti, ben de hocaya vurmuştum. Şuan olsa utancımdan ölürüm herhalde. O gün aşı olmadım ama ertesi gün sağlık ocağında hiç ağlama falan olmadan vurdurdum. 😀
 
Lise 3'teyken müdür sabahın köründe kıyafet kontrolü yapmış bence geç kaldım. Baktım arkadaşım gidiyor. Ne oldu nereye dedim. Durum böyle böyle adam almıyor içeri dedi. Ya kafana ne takıyorsun çaktırmadan bahçeye gir bizim pencerenin altına gel ben girince benim ceketi atarım giyer girersin dedim.

Neyse ben geçtim girdim. Ceketi pencere kenarındakine verdim, aşağıda kerem bekliyor ceketi aşağı at diye. Bu manyakta haftalardır içi kitap dolu sahipsiz bir çanta vardı. Ceketin içine çantayı koydu ceketi ilikledi aşağı salladı. Güya Aşağıdaki ceketi havada yakalamaya çalışacak kafasına düşecek, bari atarkende aşağıyı bir kontrol et.

Bizim müdür bunu pencere altında yakalamış, kulağını çekiyormuş ben size böyle okula gelmeyeceksiniz demedim diye derken, bizim içinde çanta olan ceket güm diye adamın kafaya düşmüş. Adam sınıfa geldi direk beni aldı. Ben yapmadım hocam dedim. Ben ceketsizleri gönderdim sınıftaki tek ceketsizde sen olduğuna göre sen attın bunu dedi. Adam gider ayak disipline verdi bizi. 1 Ay disiplinle uğraştık. Sonra disiplin işini bir şekilde hallettik, bu seferde bizi başka okula nakil ettirmeye çalıştı. O okulda il sınırında okulun 10 Km ilerisi başka il zaten. Bir ceket yüzüne mevzu nerelere gelmişti.
 

Geri
Yukarı