Okuldan bıktım

Başarmasını istemiyor muyum? Sadece boş motivasyonlarla anlık gaza gelmemesini ve günlerini çöpe atmamasını söyledim.
Yeni bir şey öğrendiğin hiçbir günü çöpe atmamışsındır merak etme. Muhtemelen yaşın küçük, ergenliğin getirdiği depresif dönemlerden birini yaşıyorsun. Ama kimse annesinin karnından C#, C++, JS öğrenmiş olarak çıkmıyor veya başka bir şeyi. Sen sadece ya çok üşengeçsin, ya başlayıp sıkılıyorsun öğrenemiyorum diyorsun, ya da hiçbir şey için uğraşmıyorsun boş boş sallıyorsun olmuyor diye.

Yeni bir şey öğrendiğin hiçbir günü çöpe atmamışsındır merak etme. Muhtemelen yaşın küçük, ergenliğin getirdiği depresif dönemlerden birini yaşıyorsun. Ama kimse annesinin karnından C#, C++, JS öğrenmiş olarak çıkmıyor veya başka bir şeyi. Sen sadece ya çok üşengeçsin, ya başlayıp sıkılıyorsun öğrenemiyorum diyorsun, ya da hiçbir şey için uğraşmıyorsun boş boş sallıyorsun olmuyor diye.
Baştan yapamıyorsam neden uğraşayım ki?

Sen troll müsün ya. Adamın zaten morali bozuk. Kendi yanlış doğrularını kendine sakla. Kimsenin hevesini kırmak için boş çene çalma. Keşke mod ekibi bu kadar katı olmasa.
Değilim hocam.

(Son nokta). Çok iyi yazmışsınız hocam.

Baştan yapamıyorsam neden uğraşayım ki?

Değilim hocam.
Bu çocuk maytap geçiyor bizimle. Rapor atın geçin.

Herhalde oluyorum, ancak bu riske girmeye değmez. Eğer senelerce uğraşıp yine bir şey elde edemezse daha yüksekten düşer.
Bu dünyada riske girmeden yükselemezsin,
Kazan kaybet durumu, ya yaparsın yada yaparsın başka seçenek yok!
(Yapamam) bahane uydurmaktan başka birşey değil.

6 ay uzun süre.

Sizin "yeterince çabalarsan yaparsın" düşüncesi çok sinir edici. Hayır yani, 15 sene falan uğraşman lazım ve sonunda hiçbir şey elde edemeyebilirsin.
Bir sus Allah aşkına bir şey bildiğin yok bedava bedava konuşuyorsun. 6 ay müzisyenlik için 1 hafta bile değildir. 6 aydır enstruman calan bir kişi daha henüz temel eğitimi tamamlamamış oluyor çoğu enstrumanda, siz düşünün. Fikiriniz olmayan konularda da boş boş konuşmayın.

Bir sus Allah aşkına bir şey bildiğin yok bedava bedava konuşuyorsun. 6 ay müzisyenlik için 1 hafta bile değildir. 6 aydır enstruman calan bir kişi daha henüz temel eğitimi tamamlamamış oluyor çoğu enstrumanda, siz düşünün. Fikiriniz olmayan konularda da boş boş konuşmayın.
Müzisyenlikte zaman farklı mı akıyor hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı