Doğrusu nasıl ki?söyleme şeklin çok yanlış.
Doğrusu nasıl ki?söyleme şeklin çok yanlış.
Yeni bir şey öğrendiğin hiçbir günü çöpe atmamışsındır merak etme. Muhtemelen yaşın küçük, ergenliğin getirdiği depresif dönemlerden birini yaşıyorsun. Ama kimse annesinin karnından C#, C++, JS öğrenmiş olarak çıkmıyor veya başka bir şeyi. Sen sadece ya çok üşengeçsin, ya başlayıp sıkılıyorsun öğrenemiyorum diyorsun, ya da hiçbir şey için uğraşmıyorsun boş boş sallıyorsun olmuyor diye.Başarmasını istemiyor muyum? Sadece boş motivasyonlarla anlık gaza gelmemesini ve günlerini çöpe atmamasını söyledim.
Sen troll müsün ya. Adamın zaten morali bozuk. Kendi yanlış doğrularını kendine sakla. Kimsenin hevesini kırmak için boş çene çalma. Keşke mod ekibi bu kadar katı olmasa.Doğruları söylemem karamsarlık mı?
Baştan yapamıyorsam neden uğraşayım ki?Yeni bir şey öğrendiğin hiçbir günü çöpe atmamışsındır merak etme. Muhtemelen yaşın küçük, ergenliğin getirdiği depresif dönemlerden birini yaşıyorsun. Ama kimse annesinin karnından C#, C++, JS öğrenmiş olarak çıkmıyor veya başka bir şeyi. Sen sadece ya çok üşengeçsin, ya başlayıp sıkılıyorsun öğrenemiyorum diyorsun, ya da hiçbir şey için uğraşmıyorsun boş boş sallıyorsun olmuyor diye.
Değilim hocam.Sen troll müsün ya. Adamın zaten morali bozuk. Kendi yanlış doğrularını kendine sakla. Kimsenin hevesini kırmak için boş çene çalma. Keşke mod ekibi bu kadar katı olmasa.
(Son nokta). Çok iyi yazmışsınız hocam.Yeni bir şey öğrendiğin hiçbir günü çöpe atmamışsındır merak etme. Muhtemelen yaşın küçük, ergenliğin getirdiği depresif dönemlerden birini yaşıyorsun. Ama kimse annesinin karnından C#, C++, JS öğrenmiş olarak çıkmıyor veya başka bir şeyi. Sen sadece ya çok üşengeçsin, ya başlayıp sıkılıyorsun öğrenemiyorum diyorsun, ya da hiçbir şey için uğraşmıyorsun boş boş sallıyorsun olmuyor diye.
Bu çocuk maytap geçiyor bizimle. Rapor atın geçin.Baştan yapamıyorsam neden uğraşayım ki?
Değilim hocam.
Bu dünyada riske girmeden yükselemezsin,Herhalde oluyorum, ancak bu riske girmeye değmez. Eğer senelerce uğraşıp yine bir şey elde edemezse daha yüksekten düşer.
Ya neden geçeyim?Bu çocuk maytap geçiyor bizimle. Rapor atın geçin.
Bir sus Allah aşkına bir şey bildiğin yok bedava bedava konuşuyorsun. 6 ay müzisyenlik için 1 hafta bile değildir. 6 aydır enstruman calan bir kişi daha henüz temel eğitimi tamamlamamış oluyor çoğu enstrumanda, siz düşünün. Fikiriniz olmayan konularda da boş boş konuşmayın.6 ay uzun süre.
Sizin "yeterince çabalarsan yaparsın" düşüncesi çok sinir edici. Hayır yani, 15 sene falan uğraşman lazım ve sonunda hiçbir şey elde edemeyebilirsin.
Müzisyenlikte zaman farklı mı akıyor hocam?Bir sus Allah aşkına bir şey bildiğin yok bedava bedava konuşuyorsun. 6 ay müzisyenlik için 1 hafta bile değildir. 6 aydır enstruman calan bir kişi daha henüz temel eğitimi tamamlamamış oluyor çoğu enstrumanda, siz düşünün. Fikiriniz olmayan konularda da boş boş konuşmayın.
Farklı akıyor bilader. Sus şimdi.Müzisyenlikte zaman farklı mı akıyor hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.