Okuldan bir çocuk tehdit içerikli mesajlar atıyor

RaYmN

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba. Bugün okuldan geldikten sonra kim olduğunu bilmediğim ama okulumda olan bir çocuk pazartesi günü arkadaşlarımın ve benim tek başıma gezmemem gerektiğini üstelik ilk teneffüs sınıfıma gelip olay çıkartacağını söyledi. Elimde konuşmaların SS'leri ve video kayıtları var. Rehberliğe mi gitmeliyim, çocukla konuşmaya mı çalışmalıyım? Saçma bir konu olabilir, fikir almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Numaranı, yani seni, gökten bulamaz. Bir arkadaşının işi var, trol da olabilir ama ciddiyse ben rehberliğe söylemez, o taş çıkartıyorsa ben de atardım çünkü seni dışarıda görürse işini bitirir çünkü seni tanıyor muhtemelen. Az çok kendinizi savunun. Arkadaşlarınız yardımcı olmalı size. Çocuk cidden takmışsa salmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Numaranı, yani seni, gökten bulamaz. Bir arkadaşının işi var, trol da olabilir ama ciddiyse ben rehberliğe söylemez, o taş çıkartıyorsa ben de atardım çünkü seni dışarıda görürse işini bitirir çünkü seni tanıyor muhtemelen. Az çok kendinizi savunun. Arkadaşlarınız yardımcı olmalı size. Çocuk cidden takmışsa salmaz.

Instagram üzerinden yazdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı