Phoyt
Picopat
İnternette araştırmadım. Ailemizin bir yakını maraş'ta oturuyordu çocuklarıda var. Okulların 3 ay olmadığını söyledi. Ki 10 ilde 3 ay OHAL ilan edildi.Kaynak?
İnternette araştırmadım. Ailemizin bir yakını maraş'ta oturuyordu çocuklarıda var. Okulların 3 ay olmadığını söyledi. Ki 10 ilde 3 ay OHAL ilan edildi.Kaynak?
O 3 ay da uzar büyük ihtimal.Çoğu okul ve yurt hasar gördü,güçlendirmesi,yıkılması-yeniden inşaası falan baya bir sürer ki onları sona doğru yaparlar.İnternette araştırmadım. Ailemizin bir yakını maraş'ta oturuyordu çocuklarıda var. Okulların 3 ay olmadığını söyledi. Ki 10 ilde 3 ay OHAL ilan edildi.
Böyle giderse güneydoğu Anadolu bölgesi dışında yaşayan öğrenciler de geri kalacak ama.
İnternette araştırmadım. Ailemizin bir yakını maraş'ta oturuyordu çocukları da var. Okulların 3 ay olmadığını söyledi. Ki 10 ilde 3 ay ohal ilan edildi.
Zaten öyle oldu. 10 ilde 2.dönem devamsızlık yok. LGS gibi sınavlarda da sadece 1.dönem sorulacak.Hocam ama deprem çocuklarda çok büyük yara bıraktı aileleri, sülaleleri öldü bu acıyla ders onlara fayda sağlamaz.
Hocam 3 ay tatil edilmedi öyle bir haber görmedim ve tatil etceklerse 3 ay etmezler bu dönemi kapatırlar direk.
Evet hocamZaten öyle oldu. 10 ilde 2.dönem devamsızlık yok. LGS gibi sınavlarda da sadece 1.dönem sorulacak.
Deprem nedeniyle okullara 20 şubat'a kadar ara verilmişti. Sizce o günden sonra açılır mı? Bana açılır gibi geliyor. Nereye kadar kapalı tutacaklar ki?
Açılmalı.Açılmaması taraftarıyım ancak 10 il harici açılır diye tahmin ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.