Okullar başlıyor, nasıl hissediyorsunuz?

Ameliyat olduğum için okula gittim bugün sivil kiyafet ile gelmek için. 2-3 hoca beni gördü isimlerini bile unutmuşum. :D Hocam diye hitap ettim. Adam beni 2 yıldır görmüyor ben de onu. Okula girdiğimde anladım yani özledim ne kadar gitmek istemesem de.

Ameliyat olduğum için okula gittim bugün sivil kiyafet ile gelmek için. 2-3 hoca beni gördü isimlerini bile unutmuşum. :D hocam diye hitap ettim. Adam beni 2 yıldır görmüyor ben de onu. Okula girdiğimde anladım yani özledim ne kadar gitmek istemesem de.

Benim hocamla annem sıkı kanka oldukları için bize geliyor gelmese bende unutcam :D diğerlerini hatırlıyorum çünkü benim için bir şeyler çağrıştırıyor isimleri :D

8. sınıftan bir anda 10 oldum. Okuldan hiç kimseyi tanımıyorum. Sınıftan falan kimseyi tanımıyorum. Ayrıca canlı derslerden pek bir şey anlamadım ve bazı nedenlerden dolayı çoğuna katılamadım. Ayrıca virüs olduğu içinde endişeliyim. İçimde bir korku ve hüzün var. Zerre mutluluk yok. İnşallah açılmaz diyorum açılırsada 2 hafta sonra falan kapanır umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı