Okullar ikinci dönem açılır mı?

Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ancak bu şekilde ne zamana kadar gidecek? Yani 3 ay ya da 5 ay sonra geçecek garantisini verebiliyor musunuz? Hayır. Tedbirler ile birlikte normal yaşama dönmeye bir yerden başlanmalı. En azından 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kısıt kalkmalı. İnsanlar 1 yıldır evlere tıkıldı ve psikolojik sağlık da bir o kadar önemli. @Lintos
Garantisi yok fakat o aşı bu ülkeye giriş yaptı. Bir yerden sonra illa ülkemizin her bir yanından aşılama başlayacaktır. En azından o anın beklenmesi gerekli. Bilinçli bir insan evde tıkılı kalmayı bana göre bilmeli.

Kimse evde değil kendimizi kandırmayalım. Haftasonu yasakta bile insanlar geziyor markete gidiyorum bahanesiyle. Eğer gerçekten yasaklara uyulsa zaten virüs bu kadar büyümezdi.
Ben evdeyim ve yakınlarım evde, özgürce dışarı çıkamıyorum. Her konuda istisna olur bu şekilde genelleyemezsiniz, imada bulunamazsınız.

Ben evdeyim ve yakınlarım evde, özgürce dışarı çıkamıyorum. Her konuda istisna olur bu şekilde genelleyemezsiniz, imada bulunamazsınız.
Ben sadece gördüklerimi söylüyorum. Yılbaşı İstanbul'un durumu ortadaydı. Sadece orası değil, yurt geneli dışarıdaydı.

Garantisi yok fakat o aşı bu ülkeye giriş yaptı. Bir yerden sonra illa ülkemizin her bir yanından aşılama başlayacaktır. En azından o anın beklenmesi gerekli. Bilinçli bir insan evde tıkılı kalmayı bana göre bilmeli.
Diyorum ki evde 30 yıl da kalabiliriz 2 hafta ile başladık ve 1 yıl geçti neredeyse. Azami şeylerde ilerleme kaydedilmeli. Evde kalmaya gelince de herkes kendi menfaatine göre bu olayı yorumluyor.
Ben sadece gördüklerimi söylüyorum. Yılbaşı İstanbul'un durumu ortadaydı. Sadece orası değil, yurt geneli dışarıdaydı.
Doğrudur ancak genel anlamda herkes evde. En azından belli saatlerde ve yerlerde.

Diyorum ki evde 30 yıl da kalabiliriz 2 hafta ile başladık ve 1 yıl geçti neredeyse. Azami şeylerde ilerleme kaydedilmeli. Evde kalmaya gelince de herkes kendi menfaatine göre bu olayı yorumluyor.
İlla normale dönülecek fakat vakit belli. Aşının doğru düzgün bir şekilde insanlara uygulandığı anı beklemeliyiz bu açık ve net olmalı herkes için. Millet bilmem fakat evimden 2 haftada bir ekmek almaya çıkıyorum sadece.

Açılsın diyenleri koyacaksın boğaziçi üniversitesi'ne, ODTÜ'ye 4 yıl boyunca en iyi eğitimi vereceksin. 4 yıl sonra bakalım ne oluyorlar.
Bir şey yapamadılar diyelim işte o zaman il il gezdireceksin... Devamını yazmıyorum.

Açılmasın bence, vaka azalsada zaten çoğu öğrenci twitterdan falan sallarlar işte, biz korkuyoruz koronadan, ailemiz izin vermiyor gibisinden. Ben de açılması yanlısı değilim, zaten uzaktan yapıyoruz, geçen seneki gibi öğrencileri geçirsinler sınav olmasın falan yani kısacası bana açılmaması herkes açısından mantıklı geliyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı