Okullar sizce açılacak mı?

İnternette gördüğüm üzere aşı mutasyonlu virüse karşı pek bir şey yapamıyormuş diyorlar bu durumun gerçekliğini göze alırsak rahat bir 6 ay daha pandemi var gibi görünüyor.

İlk yazdığım mesaja değindin dostum teşekkür ederim. Açsalar bile mutasyon ile 1,2 kişi haşat olur kapatırlar geri.

2 ihtimal var.

1. ihtimal: Aşı etkili olacak, vakalar düşecek ve okullar açılacak.

2. ihtimal: Yeni mutasyon aşıya karşı dirençli olacak ve okullar açılmayacak.

Okullar yaklaşık 1 yıldır kapalı, eğer aşı işe yarar ise okulu en geç mayıs gibi açacaklarını düşünüyorum.
Mayıs ayından sonra okulları açmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Bence belki ilkokulları açarlar ancak üniversiteler çok yüksek ihtimal açılmayacak. Çünkü üniversite hatta liseye bile bir sürü sehirden insanlar gidip geliyor. Bu da direk virüse davetiye vermek oluyor.

Ben imkan vermiyorum yinede 7. sınıfım önceliğim yok açılmaz diye düşünüyorum.
İLK BİZE AÇILDIĞINI DÜŞÜNÜN FDSYFUTHDASIGOUFIKOLDA

Mayıs ayından sonra okulları açmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Bence belki ilkokulları açarlar ancak üniversiteler çok yüksek ihtimal açılmayacak. Çünkü üniversite hatta liseye bile bir sürü sehirden insanlar gidip geliyor. Bu da direk virüse davetiye vermek oluyor.
Virüse karşı asıl mücadele her zamanki gibi erkenden olmalıydı, ilk başlarda insanlar kuralları çiğnedi ve şuandan sonra da pek fazla özen gösterileceğini sanmıyorum. Bana kalırsa aşıyı vurduktan sonra kuralların daha fazla çiğneneceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı