Okullar tekrar kapanır mı?

Yöneticiler son kapanması gereken yerin okul olduğunu söylediler bu cümleden ne anlıyorsunuz cidden ( okul 1 haftaya kapanır diyenlere söylüyorum) okullar ancak TAM KAPANMA olursa o zaman kapanır
 
Konuya düzgüncene bak lütfen. Farkındaysan yazan arkadaş veya arkadaşlar "Sizce" demiş. Bunun anlamını biliyor musun yoksa açıklamam mı gerekiyor ? Diğer insanların fikirlerini merak ettikleri için yazıyorlar. Aklı başında her insan bakanın buraya gelip yazacağını düşünmez.
Sizce yazmasının ne manası ver bizce olmayacaksa neden bize sorsun? Gariban abisi rolü yapmanın mantığı yok. Hepiniz biliyorsunuz bu konuların ne kadar lüzumsuz olduğunu. Açan adamların da okula sadece okul olduğu için gitmemek istediğini.
 
Birader mevzuyla alakan olmadığı ne kadar belli. Senin yerine utandım şu an. Mevzu okula gitmek isteyip, istememek değil. Pandemi dönemindeyiz farkındaysan. Her gün yüzlerce insan ölüyor sadece bu ülkede. Okuldan korona kapıp kronik hastalığı olan veya olmayan bir aile bireyine bulaştırdığını düşün. Ve o kişinin vefat ettiğini düşün. O kişinin psikolojisini hayal edebiliyor musun? Muhtemelen hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak o kişi. Her ne kadar onun suçu olmasa da o hep öyle bilecek. Biraz empati yapın. Zor bir şey değil.

Kronik sorunu varsa gitsin açık öğretime geçsin o zaman. Ne bu sonsuza kadar pandemi de mi yaşayacağız? Bu virüse alışın artık. 2 doz BioNTech olup da virüs geçirip ölen yok denecek kadar az. Aşı olmayanlar kişiler zaten çevremde hep vefat eden.
 
Kasım ayında kapatılıp şubata doğru açılacağı hakkında bilgim var. Bir arkadaşımın annesi eğitimciler ile iletişime geçtiğinden dolayı biliyorum.
Hocam sizin arkadaşınızın annesi ara tatillerden bahsetmiş. Kasımda ara tatil başlıyor şubatta ise yarıyıl tatili bitiyor. Ondan bahsetmişler.
 
Arkadaşlar okulların kapanması en son olacak şey hem kapansa üniversite sınavları var barajı artık 100 ya da 50'ye çekerlerse şaşırmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı