Okullarda ücretsiz yemek ve su verilmeli mi?

En çok sinirlendiğim şeylerden birisi gurbetçiler yabancı ülkeden gelip Türkiye'nin ekonomiyi savunuyorlarya ona sinir oluyorum (5.sınıf türkler - kürtler)
Süt mü pahalı? İçme, zeytin mi pahalı? Yeme. Beyin bedava.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belirli bir seviyede ve okullara verilmeli tabii, öğrenciler ülkenin kaderidir. Gidip de şu anki kafayla vermezsin çünkü berbat eğitim düzeni ülkenin yarım milyon öğrencisini çoktan eledi bile. Elenmiş öğrencilere imkan sunmak mantıksız ama hak ediyor çünkü ona o suyu bedava verirken bile onun parasından veriyorsun. Yani şu an binlerce yolsuzluk olayı varken senin gelip de "20 TL'lik bir yemeği bedava versek mi ? " konusunu açman saçmalık.

Yahu o kadar şaşkınım ki.
Yardım,yardım,yardım...
Biri de nasıl Türk insanı yardıma muhtaç olmadan yaşar diye düşünmüyor. Su bedava olsun, yemek bedava olsun...
Değerli arkadaşlar, su bir dönem 50 kuruştu. Neden? Kantinci esnafı çok mu merhametliydi?
Türkiye'de enflasyon var. Siz enflasyonun neden olduğu pahalılığı enflasyon yaratarak çözelim diyorsunuz.

Hala bedava ürünü savunanlara şunları söylüyorum:KYK yemekleri nasıl sizce? Piyasa fiyatının oldukça altına satılıyor. Kalitesi nasıl?

Bedava ürün=kalitesiz üründür
Bedava hizmet=Haksız rekabettir

Yardıma ihtiyacı olan öğrencilere yardım etmeyelim demiyorum. Sadece Türkiye'deki yardıma muhtaç kişilerin sayısını azaltalım diyorum.

Belirli bir seviyede ve okullara verilmeli tabii, öğrenciler ülkenin kaderidir. Gidip de şu anki kafayla vermezsin çünkü berbat eğitim düzeni ülkenin yarım milyon öğrencisini çoktan eledi bile. Elenmiş öğrencilere imkan sunmak mantıksız ama hak ediyor çünkü ona o suyu bedava verirken bile onun parasından veriyorsun. Yani şu an binlerce yolsuzluk olayı varken senin gelip de "20 TL'lik bir yemeği bedava versek mi? " konusunu açman saçmalık.

Ücretsiz? O yemeğin fiyatı cebimizden kat ve kat çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı