Okulların açılmasını doğru buluyor musunuz?

Hastalık hâlâ ciddi bir seviyede seyrediyorsa hayır. 1 ay sonra ne olacağını tahmin edemeyiz. Ama gönlüm bir yandan da açılmasından yana çünkü uzaktan eğitim gerçekten zor. Ben bir 10.sınıf öğrencisi olarak bu kadar stres yapıyorsam, 8, 11, 12. sınıf öğrencilerini düşünemiyorum.
Ben bu yıl LGS'ye girdim ve cidden insan o boşlukta napacağını bilemiyor. O boşluk ve karamsarlık insanın bütün isteğini yok ediyor ve korku başlıyor tamamen.
 
Gel senle bir paket yakalım.

(Sigara içmeye karşıyım ama benim notlar çok da düşük olmasa bile üzdün).
Elinde sonunda olacaktık. Üzülmeye gerek yok artık onu düzeltmeye çalışmak lazım. Şu ana kadar girilen notların ortalaması 85. Bu sözlüler girilirse iyice artar ve 2. dönem bence düzeltirim.
 
Sağlık açısından açılmamalı. Eğitim açısından açılmalı. Uzaktan eğitimle olmuyor. Her türlü insanı paradoksa sokuyor. Ama can daha önemli.
 
Doğru bulmuyorum eğitimin biraz aksaması kimsenin canından, sağlığından önemli değil.
Bence çok önemli bir konu. Bir şey yanlış anlamak ve geç anlamak çok şey kaybettiriyor bir öğrenciye. Ki bu ülke geleceğini de kötü yönden etkiliyor.
 
Ülkede para döngüsü olması için açıyorlar sonra tekrar kapanır zaten. Geçen kasım ayıydı yanlış hatırlamıyorsam. Biraz okul için para harcansın dönsün para içeride diye açtılar ve sonra tekrar kapattılar zaten. Bu kadar vaka varken açmaları mantıksız.
 

Geri
Yukarı