Okulların ciddi ciddi açılıyor oluşu

Kesinlikle öyle. Bunu açık açık söyleyecek yüzsüzlüğü de buldular işin üzücü kısmı. Bir yerde devletin dur demesi gerekli bu gidişle önünü alamayacaklar. Yüz yüze okul gerekli değil, sıkıcı deme aymazlığı gerçekten inanılmaz.
Acınası haldeler, saldım ben.

50+ yaş grubunda ölüme sebep olabiliyor koronavirüs ama akrabaların öldü diye herkes sosyal hayatını bırakıp eve kapanacak değil. 1,5 sene öğrencilerin mahvoldu, artık bırak koronavirüs olmasa da ölecekti akrabaların. Onlara Allah rahmet eylesin bu konuda da sana geçmiş olsun diyorum. Kaderi engelleyemezsin koronadan önce hem enfeksiyon hastalıklarından ölen yok muydu hatta 2009 domuz gribi salgınında hiç evde kalın diyen mi vardı? Bunlara inanma. Bu büyük güçler tarafından yapılmış bir plan zaten. Artık lütfen bırak eğer sen istiyorsan okula gitmeyeceğim diyerek okula gitmeyebilirsin ama okula gitmek isteyenlere evde kalın virüs var diye karışmayın.
Büyük oyun yeğen bunlar; İsrail'in ABD emperyalizminin oyunu bunlar.

İlk dozu bırakın aşı olmayan bir ton liseli vardır hâla ben de dahil.
Ben de bu sabah ilk dozumu anca olabildim :D. Bu seneki 9 ve Hazırlık sınıflarına daha sıra gelmedi bile onlara çok üzülüyorum açıkçası. Bizim sınıftaki neredeyse herkes ilk dozunu oldu ama okuldaki hazırlık öğrencileri 40 kişilik sınıfta öğretmen hariç aşısız şekilde ders görecekler. Aynı zamanda aşılanmadıkları için bizim sağlığımızı da tehlikeye atacaklar.

Ben de bu sabah ilk dozumu anca olabildim :D. Bu seneki 9 ve Hazırlık sınıflarına daha sıra gelmedi bile onlara çok üzülüyorum açıkçası. Bizim sınıftaki neredeyse herkes ilk dozunu oldu ama okuldaki hazırlık öğrencileri 40 kişilik sınıfta öğretmen hariç aşısız şekilde ders görecekler. Aynı zamanda aşılanmadıkları için bizim sağlığımızı da tehlikeye atacaklar.
Aşı olanlarda tehlikeye atıyor. Aşılama olanlarda virüsu yayıyor yani. Aşı sadece kişinin kendisine etkili.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı