Okulların ciddi ciddi açılıyor oluşu

Sağlığın tehlikede değil güvendesin yakalansan bile koronavirüse bile ölüp veya entübe olmayacaksın sadece grip gibi geçireceksin zaten seni O zaman eve gönderecekler okullarda tehlike yok.
Hocam, kaç lira maaş alıyorsunuz? İyi getirisi varsa ben de yapmayı düşünüyorum.

Süper bir eğitim alıyormuşuz gibi bir de canımızı ortaya koyuyoruz. Umarım hiç kimse sağlığından olmaz. Açılmasını hiç istemiyorum.
Açılsın. Bu tarz pandemiler anca doğal seleksiyon yardımıyla çözümlenebilir. Tamam, ölüm ve vaka sayıları bir anlığına patlayacak ama daha sonra virüsün mutasyonları da kimseye bu kadar etki etmeyecek. Grip aşıyla yenilmedi, hala daha yenilemiyor.
İngiltere korona daha ilk çıktığında bunu denemişti zaten. Sonra çok pişman oldular.

Bu virüs hiçbir zaman bitmeyecek. Anlayın artık bunu. Aşı olarak toplumun bağışıklık kazanmasından başka çaremiz yok. Eğitimin artık devam etmesi gerek. Hiçbir ülke bizim ülkemiz kadar eğitime ara vermedi. 1 yıl daha uzaktan eğitim ile geçmemeli.

Hayır aşı bir işe yaramayacak bu virüs sadece doğal seleksiyon sonucu bitecek.
Süper bir eğitim alıyormuşuz gibi bir de canımızı ortaya koyuyoruz. Umarım hiç kimse sağlığından olmaz. Açılmasını hiç istemiyorum.

İngiltere korona daha ilk çıktığında bunu denemişti zaten. Sonra çok pişman oldular.

Artık böyle yapmayın bakın virüs 50+ üstünde risk var daha önce de 2009 yılında da eve kapandınız mı? Artık böyle yapmayın virüsten gençler ölmüyor entübe olmuyor istisnalar olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılsın. Bu tarz pandemiler anca doğal seleksiyon yardımıyla çözümlenebilir. Tamam, ölüm ve vaka sayıları bir anlığına patlayacak ama daha sonra virüsün mutasyonları da kimseye bu kadar etki etmeyecek. Grip aşıyla yenilmedi, hala daha yenilemiyor.
Anlamıyorlar, üstte birisi hala mutasyon geçiriyor mutasyon geçirmeyi bırakana kadar açılmamalı tarzı bir şey yazmış. Sanki grip öldürmüyor ve mutasyon geçirmiyor. Her yıl grip aşısı da yenileniyor ona bakılırsa. Alışılması lazım artık. Benim de yakınım öldü, çocukluğumu geçirdiğim dedem öldü. Ne yapacağım ama, devam etmem ve edilmesi gerek değil mi?

Şuraya haklı bir yazı bırakıyorum:

twitter.PNG

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı