Zaten 1 hafta sonra kapanacak diyenlerin gündemi "Doğru Düzgün" takip etmediklerini anladıktan sonra gelen his..

Geçen seneki gibi sınıfa uzaktan katılmak olmayacak isteğe göre. Sadece TV kanalını açıp izleyebileceğiz veya EBA'dan video izleyebileceğiz.Mazeretli öğrenciler uzaktan eğitim görebilecek.
Özer, mazeretli olan ve yüz yüze eğitime katılamayan öğrencilerin TRT EBA ve EBA platformu aracılığıyla eğitime devam edebileceğini belirtti.
Kaynak:Yüz yüze eğitim haftada 5 gün olacak! 6 Eylül'de okula gitmek zorunlu mu? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı: O öğrenciler uzaktan eğitim görebilecek...
Geçen seneki gibi sınıfa uzaktan katılmak olmayacak isteğe göre. Sadece TV kanalını açıp izleyebileceğiz veya EBA'dan video izleyebileceğiz.
O da ayrı konu. Özellikle Sinovac ile aşılanan bireylerin Covid-19 kapma ihtimalleri var. Arkadaşlar herkes aşılandı bence okullar açılsın diyen arkadaşlar için söylüyorum:Aşı olanlar da tehlikeye atıyor. Aşılama olanlar da virüsu yayıyor yani. Aşı sadece kişinin kendisine etkili.
Evet kesinlikle haklısınız.O da ayrı konu. Özellikle Sinovac ile aşılanan bireylerin Covid-19 kapma ihtimalleri çok yüksek. Arkadaşlar herkes aşılandı bence okullar açılsın diyen arkadaşlar için söylüyorum:
1) Ya sıra gelmemesi ya da aşı karşıtı olması nedeniyle aşı yaptırmayan çok fazla öğrenci var.
2) Şu anda olduğumuz aşıların hedefi Covid-19 kapmamak değil, öldürücülüğünü azaltmak.
3) Daha aşılanmayan öğretmenler var
Ben de bu sabah ilk dozumu anca olabildim. Bu seneki 9 ve hazırlık sınıflarına daha sıra gelmedi bile onlara çok üzülüyorum açıkçası. Bizim sınıftaki neredeyse herkes ilk dozunu oldu ama okuldaki hazırlık öğrencileri 40 kişilik sınıfta öğretmen hariç aşısız şekilde ders görecekler. Aynı zamanda aşılanmadıkları için bizim sağlığımızı da tehlikeye atacaklar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.