Online oyuncuların oyun zevki var mı?

Oyun zevki yok demeyelim de onların oyun zevki o şekildir. Sırf laf yapmak için karalayan kitleler var, doğru ama ''çöp'' konusuna gelince birinin bir oyuna ''çöp'' demesi o oyunu çöp yapmaz. O onun fikridir. Ona göre çöptür sana göre başyapıttır bana göre fena değildir. Üstelik çok oyun oynayan da bir şey başarmıyor. Oyun sadece eğlencedir. ''Senin oyun bilgin yok'' veya ''ben senden oyunlarda daha bilgiliyim'' gibi muhabbetler bana komik ve çocukça geliyor açıkçası. :D Biraz olgunlaşmak lazım.
 
Son düzenleme:
Şunu öğrendim ki eleştiri sevmeyen bir sürü insan var.
Eleştirmek farklı şey,açık açık sen bunu yaptığın için busun diye etiketlemek ayrı şey. Oyunu sevmezsin eyvallah ama bir insan başkasına zararı olmayan bir aktiviteden(ki bu oyun olmak zorunda değil,dinlediği müzik,yaptığı spor da olabilir) dolayı eleştirilemez.

Hocam o konuda çok haklısınız isteyen istediğini oynasın bana ne.
Aynen öyle hocam.
 
Genel olarak Valorant oynuyorum ama popüler kültür yüzünden değil. Sistemim yok Steam'da da oyunum yok ki hikayeli oyun oynayayım. Yoksa bende isterim RDR 2 vs. oynamayı. İnternet kafede oynuyorum.
 
Online oyun oynayan, 1 Single oyun bitirmeyip kendini oyuncu gibi görenlere daha çok gülüyorum.
''Oyuncu'' olunca ne oluyor? Kültürlü, entel bir birey mi oluyorsunuz?
Ayrıca öyle bir konuşuyorsun ki oyun kültürüne sahip olmanın tek şartı Singleplayer oyun oynamakmış gibi. Assassins Creed'in son 3 oyununun 3'ünü de oynayınca ''oyuncu'' mu oluyorsun mesela? AC ile RDR2 aynı mı? Metin2 ile WoW aynı mı?
 
"Oyuncu" olunca ne oluyor? Kültürlü, entel bir birey mi oluyorsunuz?
Ayrıca öyle bir konuşuyorsun ki oyun kültürüne sahip olmanın tek şartı singleplayer oyun oynamakmış gibi. Assassin's Creed'in son 3 oyununun 3'ünü de oynayınca "oyuncu" mu oluyorsun mesela? AC ile RDR2 aynı mı? Metin2 ile WoW aynı mı?

Neden tek örneğin AC?
 

Geri
Yukarı