Online oyunlarda hiç hile kullandınız mı?

Online oyunlarda hiç hile kullandınız mı?

• Evet, kullandım. (Sebebini yorumlardan belirtebilirsiniz)

Oy: 50 51,0%
  • Hayır, kullanmadım. (Sebebini yorumlardan belirtebilirsiniz)

Oy: 48 49,0%

• Oy verenlerin toplamı
    98
  • Anket kapandı .
Kullandım, hem de rekabetçi bir oyunda. Ve bundan da bayağı zevk almıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hile vs si çok eğlenceli oluyor bu arada kimin hilesi daha kaliteli kapışması oluyor Minecraft hile vs sunucuları için kullandım ama hilem bayağı kalitesizdi eziyorlardı beni.

Kullandım, hem de rekabetçi bir oyunda. Ve bundan da bayağı zevk almıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hile yapana karşı hile yapıp bir de ona karşı üstünlük sağlayınca çok daha zevkli oluyor.

Wolfteam'de kullandim, CS:GO'da kullandim, Minecraft PVP'de kullandim, Metin 2'de kullandim, Transformice'de kullandim, MTA'da kullandim, Red Dead Redemption Online'da kullandim, GTA 5'de de kullandim. Tabiki cocukken. Su an cok pismanm ve bu beni karaktersiz yapmaz, cocukluk hali... Zaten cocukken hic hile kullanmayanlar Android gibi bir sey olmali cunku hile kullanmanin etikligi konusunda bilincli degiliz. Her cocuk hile kullanmak ister. Roblox oynayan robux hilesi, CS:GO oynayan wall hack hilesi.

Bunlarin bir de leş kesimi var +18 olup hile kullanan elemanlar...

Dun de Transformice'de hile kullandim. Oyuna iki arkadaş gelip torpil yapıp birbirlerinin profilini kasıyorlardı, bu da oyunda yasak. Mod açık olmayinca teleport hilesi açıp onlara el vermedim. Tüm oda tarafından gazlanarak tabi :D

Hile yapana karşı hile yapıp bir de ona karşı üstünlük sağlayınca çok daha zevkli oluyor.

Vallahi hiç eğip bükmeden canım sıkıldığı için açtım ben. Ama değdi, hem de bayağı bir. Milletin chatte sövmesi, kendinden geçmesi güldürüyor yalan yok.

Konuya görünce aklıma geldi. :)

Knight online bilmeyen yoktur. Etkinlikler savaşlar 8vs8 savaşları vs olurdu.
8vs8 parti savaşlarında fare makrosu ile descent teleport yani saldırı altındayken ölmek üzereyken belli bir mesafeye ışınlanıyordu.
Daha kötüsünü söyleyeyim saldırı altındayken ölmek üzereyken tek tuş makro ile kalkan takıp kaçan kolsuzlar vardı gerçi halen daha vardır. Bunlar geldi aklıma. Bir de video çekip bak sizi şöyle böyle yendik derken rezil oluyorlardı. :)
Bu oyunun forum sayfası vardı gerçi halen daha vardır orada bu tür muhabbetler bitmez.

Facebook'un popüler olduğu dönemlerde eskiden Facebook oyunları vardı o zamanlar, Ninja Saga - Farmville oyunlarında kullanmıştım. Ninja Saga'da keyifli olmuştu gerçi çok kullanmamıştım ama Farmville'de her şeye sahip olma hissi oyun keyfini yok etmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı