- Makaleler
- 51
Opera GX'ten Vivaldi'ye geçtim, sadece hesaplara aktarmak kaldı. Bunu kolayca yapmanın bir yolu var mı? @Samotne Ciasteczka
Alawar'a teşekkür ediyorum.Şuradan şifreleri .csv olarak dışarı aktar.
Eki Görüntüle 768887
Vivaldi üzerinden şu flagi aktifleştir.
Eki Görüntüle 768886
URL barına chrome:settings yazıp şifreler ile ilgili bölümden içeri aktar.
Eki Görüntüle 768889
Böylece Vivaldi Fan Club'a bir üye daha eklenmiş oldu. Hepinizin eline sağlık.Yer imleri için, Yer imleri kısmına gir, sağ alttan aktar tuşuna bas. HTML dosyasına aktaracak.
Sonrasında aç Vivaldi'ciğimi, gir şuraya;
Eki Görüntüle 779730
Eki Görüntüle 779732
Eki Görüntüle 779735
Eki Görüntüle 779737
Şifreler için şu mesajı takip et;
Alawar'a teşekkürler.
Ben de bugün geçmeyi düşünüyorum hocam RAM tüketimi nasıl ilk izlenim olarak?Vivaldi üzerinden ilk mesajımı yazıyorum, şu anlık gayet memnunum.Herkese teşekkür ederim.
Opera GX Vivaldi'den 4 kat daha fazla RAM tüketiyor. Ama buna rağmen bana biraz yavaş geldi.Ben de bugün geçmeyi düşünüyorum hocam RAM tüketimi nasıl ilk izlenim olarak?
Hocam Vivaldi mi yavaş geldi Opera GX mi?Opera GX Vivaldi'den 4 kat daha fazla RAM tüketiyor. Ama buna rağmen bana biraz yavaş geldi.
Vivaldi. Videolarda da kasma oluyor biraz. Opera'da böyle bir sorun yoktu.Hocam Vivaldi mi yavaş geldi Opera GX mi?
Anladım hocam geçmeyeyim o halde.Vivaldi. Videolarda da kasma oluyor biraz. Opera'da böyle bir sorun yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.