- Makaleler
- 12
Bağımsız olmak istiyorum.Gidin tecrübenizi büyük şirketlerde çalışan olmakla harcayın.
Bağımsız olmak istiyorum.Gidin tecrübenizi büyük şirketlerde çalışan olmakla harcayın.
Biz böyle bir söz söyledik mi?
Bu yeterli bir kanıt değil. Ben sunucu altyapısıyla ilgili bir söz söylememişim. Demek ki yalan söylüyorsun. Bir dahakine böyle yapma, dürüst bir insan ol.
Hocam bakın, sizden istediğim şey "Web sitesi optimizasyonu" derken neyi kastettiğinizi belirtmeniz. Hatam varsa tabi ki söylerim.Bu yeterli bir kanıt değil. Ben sunucu altyapısıyla ilgili bir söz söylememişim. Demek ki yalan söylüyorsun. Bir dahakine böyle yapma, dürüst bir insan ol.
Güzel kardeşim, web site optimizasyonu yapıyoruz diyorsun ama altyapıyla ilgili bir söz söylemedim diyorsun. Web siteler farklı altyapılarda farklı performanslar sunar, sen bir web sitenin alt yapısına dokunmadan nasıl performans iyileştirmesi yapmayı planlıyorsun acaba?Bu yeterli bir kanıt değil. Ben sunucu altyapısıyla ilgili bir söz söylememişim. Demek ki yalan söylüyorsun. Bir dahakine böyle yapma, dürüst bir insan ol.
"Sunucu altyapısını sormadan" ifadesi hatalı. Sen önce bunun hesabını ver. Sonra benden cevap bekle.Hocam bakın, sizden istediğim şey "Web sitesi optimizasyonu" derken neyi kastettiğinizi belirtmeniz. Hatam varsa tabii ki söylerim.
Tamam hocam diyelim ki ben %100000 hatalıyım ve bunu kabullenip size bir soru soruyorum: "Web sitesi optimizasyon hizmeti neyi içeriyor?""Sunucu altyapısını sormadan" ifadesi hatalı. Sen önce bunun hesabını ver. Sonra benden cevap bekle.
Sen de yalan söylemiş oluyorsun. Lütfen bir daha olmasın.Sen bir web sitenin alt yapısına dokunmadan nasıl performans iyileştirmesi yapmayı planlıyorsun acaba?
Siz burada kolaylıklardan bahsetmişsiniz, benim bahsettiğim ise ücretsiz ve daha kısada süren bir servisi para ile sunmanız. Şöyle düşünün, bunu bulan kişi yani Microsoft böyle şeyler üzerinden para kazanmayı yani sisteminden para kazanmayı yasaklamış ki bunu belirtmeseler bile tüketici haklarına göre bu yasal değildir, ama o fotoğrafların geneli telif ile kontrol edildiğinden onlar yasaldır. Üstelik bu yaptığınız şunla neredeyse aynı:Bu mantıkla aşağıdakiler de dolandırıcıdır.
- Grafik tasarım (Yapay zeka veya şablon ile ücretsiz ve kolayca yapılabiliyor.)
- Stok görsel (8K bedava görsel dağıtan pek çok kaynak var.)
- Araba yıkama (Arabaya su ve sabun döküp yıkamayan da ne bileyim.)
- Yemek siparişi (İnsanlar evden kendi yemek yapsın.)
- Bug tester (Ne gerek var? Yazılımcı kendi kontrol etsin.)
Tamam hocam diyelim ki ben %100000 hatalıyım ve bunu kabullenip size bir soru soruyorum: "Web sitesi optimizasyon hizmeti neyi içeriyor?"
Random atmamak için kendimi zor tutuyorum.
Peki Minecraft hesap satışı gibi siteler de yasal olmamasına rağmen neden devlete vergi ödeyerek bu işi yapıyorlar? Bunlar neden kapatılmıyor? Microsoft önemsemiyor mu?Microsoft böyle şeyler üzerinden para kazanmayı yani sisteminden para kazanmayı yasaklamış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.