Orijinal Xbox 360 kolu nereden alınır?

Hocam ben çok aradım, gerçekten çok aradım. Şu 360'ın orjinal versiyonunu konsolum varken kullanmıştım. Yemin ederim PS 4 koluymuş, Xbox One koluymuş hikaye, ama işte bulmak çok zor.
Gerçekten de güzeller. 360'ı ikinci el almıştım ve yine arıza olmadan sattım. Xbox One/S kolu olarak ise elimde 3 adet tamirli var.

Gerçekten de güzeller. 360'ı ikinci el almıştım ve yine arıza olmadan sattım. Xbox One/S kolu olarak ise elimde 3 adet tamirli var.
Bende X360'ın 2 kolu duruyor hala ama kablosuz oldukları için kullanamıyorum. Belki bir gün umuduyla da satmaya kıyamıyorum. :D

Teşekkürler cevaplarınız için maksimum 600 TL bütçem var önerebileceğiniz kol var mıdır?

@Mirza Kaplan 500-600 TL bandında önerebileceğiniz oyun kolu var mıdır?
Amazon.com.tr Bu bütçenin rakipsizi, yapıştır geç hocam.

Teşekkürler cevaplarınız için maksimum 600 TL bütçem var önerebileceğiniz kol var mıdır?

@Mirza Kaplan 500-600 TL bandında önerebileceğiniz oyun kolu var mıdır?

Bütçenizi aşarak GXT 590 satın almanızı şiddetle öneriyorum. Harika bir modeldir.

Linkteki değil ama orijinal bulmak gerçekten çok zor.

O zaman sebebini anlatmak bana düşüyor.
360'ı satın alan herkes o meşhur 3K hatasını hatırlıyor değil mi? Herkes hatırlar diye varsayıyorum. Nadirliğin sebebi ise burada yatıyor.

Konsolları tamir için teknik servise postalamanız gerekiyordu o zamanlar ve Microsoft'un anlaştığı kargo şirketi tam bir fiyaskoydu. Birçok kontrolcü taşıma esnasına kullanılamaz hale geldiği için konsol tedariği kadar kontrolcü tedariği de arttı ve replika modeller orijinalmiş gibi satıldı. Ayrıca teknik servise gönderilen konsollar çabucak bozuluyordu. O yüzden Slim modelini erken çıkartmak zorunda kaldılar.

İşin komik tarafı ise Microsoft bozulan kontrolcülerin çoğunu kabul etmeyip tamir etmiyordu. @Yener K.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı