Orta Doğu'nun en yaşanılabilir ülkesi hangisidir?

Orta Doğu'nun en yaşanılabilir ülkesi hangisidir?


  • Oy verenlerin toplamı
    314
İslam Arap kültüründen ibarettir Arap'ların islamiyet öncesi gelenek göreneklerine bakarsan bunu rahatlıkla görebilirsin. Örnek vermek gerekirse oruç ve namaz islamiyetten önce de vardı sen araştırırsan cevabını alırsın. Sadece İslam değil bütün dinler insanları yönetmek ve manipüle etmek için peygamber denilen sıradan insanlar tarafından uydurulmuş mitoloji kitaplarıdır.

😆😆😆
 
İslam Arap kültüründen ibarettir Arap'ların islamiyet öncesi gelenek göreneklerine bakarsan bunu rahatlıkla görebilirsin. Örnek vermek gerekirse oruç ve namaz islamiyetten önce de vardı sen araştırırsan cevabını alırsın. Sadece İslam değil bütün dinler insanları yönetmek ve manipüle etmek için peygamber denilen akıl sağlığı yerinde olmayan insanımsılar tarafından uydurulmuş mitoloji kitaplarından ibarettir.
Dostum bak İslam'da şöyle. Kur-an-ı Kerim'den önce 3 tane daha kitap vardı. O dinlerde de namaz, oruç falan vardı. Taa Hz. Adem(as) 'den beridir namaz, oruç var. Sen diğer dinleri boş ver. İslam'a bak. Araştırdım diyorsun. Hz.Muhammed(sav) deli olabilir mi?
 
@129592 namaz, oruç taa Adem(as) 'den beridir var. Kur-an-ı anlayarak okusan böyle bir sonuca ulaşamazsanız. Çünkü dediğim gibi taa Adem(as)' den beridir var. O dediğin seks, terör falan bir şeyler deyip mitolojik kitap dedin ya. Neye dayanıyorsun? Bilime mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı