Alırlar. Çünkü ne bulursak yiyoruz ülkecekŞu ana kadar kimi tanıdıysam hepsi kilo aldı.
Alırlar. Çünkü ne bulursak yiyoruz ülkecekŞu ana kadar kimi tanıdıysam hepsi kilo aldı.
İftarı beklerken hareketsiz kalıorsanız ve iftarda çok yemek yerseniz kilo alırsınız.Başlıktan da gördüğünüz üzere oruç tutmak kilo verdirtir mi? Ya da kilo vermeye yardımcı olur mu? Cevaplarda orucu kilo vermek için tutuyorsan tutma gibi cevaplar vermeyin. Allah rızası için tutuyorum. Sadece kilo vermemde bana katkı sağlar mı merak ediyorum, şimdiden teşekkürler.
Sonunda beni motive eden bir cevap xdBen geçen aylarda 3 ayları tutmaya çalıştım. 1.5 ay tuttum. 3 kilo verdim. Normal şekilde kolamı içtim baklavamı yedim. Ama siz bunları yapmazsanız 5 kilo verebilirsiniz belki.
Sonunda beni motive eden bir cevap xd.
Hocam ben iftarda 2 bardak su içince doyuyorum xd vücudum alıştı artık açlığa göz açlığı var bide onu onu hiç yapmasam garanti vericem de yok ek olarak dambil kol kası çalışıyorum evde spor olarakHocam ama tatlı yerseniz tuttuğunuz oruç biraz boşa gidiyor. Ben çok yedim ne bulduysam gömdüm. 3 kilo vermiştim. Orucu bıraktım 1 hafta sonra aynı kiloma döndüm. Abur cubur yemememe rağmen sadece ekmeği normal yedim. Yani normal ekmek yemeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.