Oruç tutmanın vücuda yararları ve zararları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Intermittent Fasting olayı cidden çok işe yarıyor. Fakat oruç aynı zamanda suyu da engellediği için vücut inanılmaz bir kıtlık yaşıyor. Hele bir de buna çalışma temposunu da eklersek, kriz dönemi yaşanıyor diyebiliriz.

Bence oruç tutmak psikolojik olarak iyi bir şey. Oruçluyken güzel bir şekilde iletişim kurman lazım, sinir kontrolü konusunda oldukça yararlı 🤣

Sinir kontrollü, böbrek öldürmeli :)

İlahi bir açıklama mı yapalım isterdin. :D

Sizde kabul gören tek şey bilim ve bilimsel çalışmalar olduğu için sizin dilinizden konuştum. Açıp araştırmak bu kadar zor olmaması gerek.

Yoksa sen de mi bilimle çelişiyorsun :)

Bence oruç tutmak psikolojik olarak iyi bir şey. Oruçluyken güzel bir şekilde iletişim kurman lazım, sinir kontrolü konusunda oldukça yararlı 🤣
Özellikle son dönemlerde oruç, yaz aylarına denk geliyor dostum. Maalesef sinir kontrolü iyice yitiriliyor bu dönemde:)

Özellikle son dönemlerde oruç, yaz aylarına denk geliyor dostum. Maalesef sinir kontrolü iyice yitiriliyor bu dönemde:)
Oruçlu olduğumuzun farkında hareket edersek işe yarar gibi gözüküyor :)

He tabii oruçlu olduğun süre boyunca; "öğğğğğğğğğf ne zaman su içeceğim? Ne zaman akşam olcağğğk?" tarzında böbürlene böbürlene oruç tutarsak, işimiz zor :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı