Başarılı Kurulum OS X Yosemite 10.10 Acer 5750g

• İntel Core İ5 - 2450m
  • İntel hd3000
  • Nvidia Gt610m (Optimus desteklemediği için çalışmıyor, biostan kapatılması gerekir)
  • Atheros AR9285
Sanırım bu donanımlar işimizi görmeye yeterli. Sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Mavericks sorunsuz kullanıyordum, şimdi sıra yosemitede...

kurulum.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm ben de acer 5742g var. Hem mavericks hem de yosemite ayri ayri defalarca kurdum, sorunsuz acilir sekilde herhangi bir kod girmeden üstelik. Ancak ne yaptiysam 2 sistemde de ekran kartimi tanitamadim. Önce 3mb, çözünürlük duzeltince de 4mb oluyor. Ama otee gidemedim. Bakmadigim forum kalmadi. Biosu en acik haline getirdim olmadi , dsdt dosyasi bile denedim uyumsuz geldi.

Demem o ki nasil yapılır bir yol gösterir misiniz.? Bios dan nasil bir ayar yaparak nvidia disable edilebilir bulamadım. Varsa bir bios duzenleme ya da bios nerden bulabilirim.

Lutfen yardimci olun cunkur artik vazgecmek uzereyim... Simdiden saolun
Biosta Graphics mode - Integrated olmalı Switchable değil gerçi bu o kdrda etken değil sonuçta nvidia çalışmıyor ama böyle olması olası herhangi bir sorunu ortadan kaldırır.
ACER 5742G 10.8.5 ULTIMATE PACK - HackintoshOSX.com
burada dsdt ve kextler mevcut sanırım işini görür.

ekran için herhangi bir kext kullanmadım ve menübar şeffaf yani kendisi tanıyor kurulumdada sorun çıkarmadı -x ne bilim npci gibi kodlarla uğraştırmadı beni hiçbir zaman ne maverickte nede yosemitede

Sistemini yazarsan ona göre birşeyler söylemek isterim zira kurulum ile ilgili birçok şey birçok sitede var önemli olan donanım.

*İntel i5 2. nesil 2450M
*İntel HD 3000
*4 GB ram tek slot 1600 Mhz olmaso gerek
*Nvidia GT 540M 1 GB

Bir de benim ethernet kartım Broadcom olarak geçiyor driver sıkıntısı yaşar mıyım ?
Yaşamazsın ilk bende tanıtamamıştım ama onu çözdüm fakat pil görünmüyor pil görünse seri no görünmüyor kurulum için en başta elinde yosemite kurulum olması şart

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı