- İntel Core İ5 - 2450m
- İntel hd3000
- Nvidia Gt610m (Optimus desteklemediği için çalışmıyor, biostan kapatılması gerekir)
- Atheros AR9285
Son düzenleyen: Moderatör:
eyvallah kardeşim hemen deniyorum çalışmaz ise artık tekrar konu açacağımhttp://www.dosya.tc/server35/5Wh1jn/hd3000.zip.html
link burda kardeşim ama önce kendi elinde olanları saklamanı tavsiye ederim ne olur ne olmaz ram bende 8 gb olduğu için 512 mb ekran belleği gösteriyor. 4 gb ram ile 384 mb ekran belleği normal olandır. Umarım işini görür.
Biosta Graphics mode - Integrated olmalı Switchable değil gerçi bu o kdrda etken değil sonuçta nvidia çalışmıyor ama böyle olması olası herhangi bir sorunu ortadan kaldırır.Slm ben de acer 5742g var. Hem mavericks hem de yosemite ayri ayri defalarca kurdum, sorunsuz acilir sekilde herhangi bir kod girmeden üstelik. Ancak ne yaptiysam 2 sistemde de ekran kartimi tanitamadim. Önce 3mb, çözünürlük duzeltince de 4mb oluyor. Ama otee gidemedim. Bakmadigim forum kalmadi. Biosu en acik haline getirdim olmadi , dsdt dosyasi bile denedim uyumsuz geldi.
Demem o ki nasil yapılır bir yol gösterir misiniz.? Bios dan nasil bir ayar yaparak nvidia disable edilebilir bulamadım. Varsa bir bios duzenleme ya da bios nerden bulabilirim.
Lutfen yardimci olun cunkur artik vazgecmek uzereyim... Simdiden saolun
Main sekmesinde graphic mode kısmı insyde biosta.Graphics mode yok ise baska bir çözümü var mıdır acaba ? Cunku oyle bir secenek hatırlamıyorum. ..
ekran için herhangi bir kext kullanmadım ve menübar şeffaf yani kendisi tanıyor kurulumdada sorun çıkarmadı -x ne bilim npci gibi kodlarla uğraştırmadı beni hiçbir zaman ne maverickte nede yosemitede
Sistemini yazarsan ona göre birşeyler söylemek isterim zira kurulum ile ilgili birçok şey birçok sitede var önemli olan donanım.
Ne istiyorsun ne linki vereyim?Bende de aynı laptop var. Aynısını kurmak istiyorum. Link verebilir misiniz acaba indirmek için ?
Yaşamazsın ilk bende tanıtamamıştım ama onu çözdüm fakat pil görünmüyor pil görünse seri no görünmüyor kurulum için en başta elinde yosemite kurulum olması şartBir de benim ethernet kartım Broadcom olarak geçiyor driver sıkıntısı yaşar mıyım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.