Oyun Outlast Trials'ı beğendiniz mi?

Outlast markasına bir lekedir bu oyun. Çok oyunculu korku oyunu demek, ışığı açıp korku filmi izlemek demek! Tek başınıza oynayıncada eski oyunlardaki havayı ve gerilimi asla alamıyorsunuz çünkü oyun çok oyunculu için tasarlanmış. Yahu Outlast "koş, saklan yada öl" mesajıyla başlayan bir oyun serisi. Bu hale getirmelerine çok üzüldüm.
 
Son düzenleme:
Oyunun adı Outlast değil de baska bir şey olsaydı beğenirdim fakat Outlast havasından çok uzak. Hevesle indirdiğim oyunu hayal kırıklığı yaşayarak iade ettim, onun yerine DBD2 oynanır. Hikayesiz outlastmı olurmuş, bir de senelerdir bekliyordum.
 
Hikayeli yeni bir Outlast oyunu gelene kadar bununla oyalanın diye konulmuş muhtemelen. Fiyatı biraz daha düşük olsaydı (DBD, Phasmo kıvamında) keşke ama yapacak bir şey yok.
 
Outlast, Outlast: Whistleblower, Outlast 2. Bu oyunları defalarca kez oynadım bitirdim. Hikaye olsun oynanış olsun gerilim olsun her haliye harikulade bir seri. Yıllardır bu yeni oyunu bekliyordum. Perşembe günü işteyken heyacanla akşamı bekledim gidiyim de oynayayım diye. Çıktığı an, dakikası dolmadan oyunu aldım, 1 saat dolmadan iade ettim. Çok saçmalamışlar. Ben hikaye modu ayrı CO-OP modu ayrı diye bekliyordum çünkü çıkasaya kadar öyle bir izlenim verdiler. Oyunda heyecan yok gerilim yok, sürükleyici değil. Küçücük haritada arkanda bir yaratık koşturuyor saçma saçma görevler yapıp bölüm geçiyorsun klasik CO-OP Online oyunu olmuş. Bu kadar yıldan sonra çok mu zordu yani CO-OP'dan ayrı bir hikaye yapmak. Bu oyun olsa olsa ancak seriye ara oyun olur. Red Barrels batırdı kendini . İki gün sonra Battle Pass koyarlar oyuna demedi demeyin :))
 
Solo oynamanın verdiği yanlizlik korkusu bu oyunda yok. Görev konusu sürekli olarak kendini tekrar ediyor. Seslendiirme oyun içi karakter grafikleri olarak güzel olsa da korku ve gerilimden çıkıp daha çok eğlence sektörüne kaymış.
 
Arkadaşlar kendinizde misiniz? Oyunun CO-OP olacağını siz de biliyormuşsunuz. Buna rağmen nasıl hayal kırıklığına uğradınız :D!?

Oyun, zaten sunacağı şeyleri daha henüz çıkış yapmamışken bile bas bas bağırdı. "Beklentimin altında kaldı, hikayesi yok." | "Oyun Co-op'muş zaten çöp." yazarak ne demeye çalışıyorsunuz? Dead by Daylight oynayıp "Abi şu oyunun hikayesi yok, berbat bir oyun!" demeye benziyor yaptığınız şey.

Oyunun aldığı çok yüksek incelemelerden de anlayabileceğiniz üzere oyun fazlaca sevildi. Öyle 3-5 fanın sevmesinden ötürü değil, çoğunluğun sevmesinden ötürü aldı bu yüksek incelemeyi. Seversiniz sevmezsiniz umrumda değil ama çarpıtma yaparsanız hak yersiniz.
 
Arkadaşınızla oynadığınız sürece bir çöp kovasında oynamak bile keyifli gelecektir.

Onun dışında kendim oynamadım fakat 1- 2 incelemeye ve oynanışa baktım. Oynanış olarak eh işte, hikâyesi olmayan, tamamen co- op odaklı tasarlandığı için tek başına zor ve sıkıcı olan, zaten olmayan korkunçluğunu iyice yitiren bir oyun olmuş. Adında Outlast geçmese 2 gün yayıncılar tarafından oynanıp unutulacak ve her sene çıkan co- op korku oyunlarının aynısı olmuş. Ha tabii ben oyunu oynamadım. İzlediğim ve dinlediğim şeylerden çıkarımlarım bunlar.
Nasıl hikayesi yok dalga mı geçiyorsun sen :D olm hiç biriniz oynamadan yorum yapmışsınız oyun 1 ve 2 nin öncesinde geçiyor oyunun güçlü bir hikayesi var
 
Nasıl hikayesi yok dalga mı geçiyorsun sen :D olm hiç biriniz oynamadan yorum yapmışsınız oyun 1 ve 2 nin öncesinde geçiyor oyunun güçlü bir hikayesi var
Algı yapıyorlar dostum, çok büyük bir zincirleme algı oluştu. Yarısı zaten oynamadım, izledim, beğenmedim yazıyor baksana hahahaha :D.
 
Oyun yüzde 95 olumlu almış Steam'de çok şaşırdım. Oyun co-op olduğu için hikaye ve korku unsurlarının zayıf olduğu söyleniyor önceki oyunlara göre ama eğlence olarak daha eğlenceli galiba beraber oynamak. Siz oyunu beğendiniz mi nasıl buldunuz?


Hikayesini bilmiyorum. Online oynamak için aldım. Oyun çok eğlenceli ama korkunç değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı