Overlock yaparsak ne olur?

Fakir hissetmeye gerek yok. Gördüğün görsel parçaların hepsini toplam 3-4 ton moloz taşıyarak elde ettim :D. Eninde sonunda senin de iyi bir bilgisayarın olur.
Bir de aileyi ikna etme olayı var 3 sene sonra ancak upgrade yapabildim.
Kasa çok şekil duruyor ama içindeki bileşenlerin bazıları çok iyi bazıları kötü. :D

Honzuki! :D

Kulaklık yok mu?

Ben bu kadar hata yapsam sürekli tatile giderim. :/

Fakir hissetmeye gerek yok. Gördüğün görsel parçaların hepsini toplam 3 4 ton moloz taşıyarak elde ettim :D. Eninde sonunda seninde iyi bir bilgisayarın olur.
Bir de aileyi ikna etme olayı var 3 sene sonra ancak upgrade yapabildim.

265MB Intel ekran kartı 2 GB RAM 80GB sorunlu HDD var ne fakir hissetmesi canım.

Kasa çok şekil duruyor ama içindeki bileşenlerin bazıları çok iyi bazıları kötü. :D.

honzuki! :D

kulaklık yok mu?

ben bu kadar hata yapsam sürekli tatile giderim. :/

2 Sene önce cahillik ile aldığım Rampage kulaklık var hiç o konuya girmeyeyim yoksa burada ana avrat düz gider 2 3 ay tatile çıkarım.
Edebiyattan 32 aldım normal bu kadar hata yapmam :D. Dikkat ediyorum ama kaçırıyorum işte.
4 Kere servise gitti kulaklık 2 kere ses sorunu 2 kere mikrofon 4 ay sonra tamir edildi ayağına tekrar aynı ses sorunu. İade alsalar adam akıllı bir kulaklığa geçeceğim almıyor da.
265MB Intel ekran kartı 2 GB RAM 80GB sorunlu HDD var ne fakir hissetmesi canım.

Güzel bende SDRAM bulunan sistem vardı ekran kartı bile yoktu o kadar. İşlemciyi bile bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı