Oynayacak oyun kalmadı

App Store veya Play Store'a gir ve "Steam Remote Play" yaz, uygulamayı indirince bilgisayarın ile bağlantıyı sağla. (Kod ile oluyor, aynısı Playstation içinde var.)

Sonrasında oynaya bastığında PC'de ki Steam otomatik olarak geniş ekran oluyor ve PS misali bir arayüze dönüşüyor. Telefon Ekranınada sanal kontrolcü oluşmakta, tabi gamepad bağlayıp kullanmanı tavsiye ederim. Yattığın yerden oynarsın böylece. Play Store'a sahip TV varsada aynı şekilde oynayabilirsin.
Sadece Steam'da mı oluyor bu? Epic Games'de var mı?

Daha önce oynamadıysanız GTA IV oynamanızı mutlaka öneririm. Pek güncel bir oyun sayılmaz ama atmosferi ve oynanışı ile uzun saatler oynayabileceğinizi düşünüyorum. Ben oyunu %100 bitirmeye çalışmıştım ve 100 saati geçkin bir oynama sürem mevcut.
GTA 4 oynadım ortalarına kadar geldim fakat biryerden sonra çok sıkmaya başladı.

Sadece Steam'da mı oluyor bu? Epic Games'de var mı?
Steam aracılığı ile Epic Games için var, hatta direk Windows'u komple kontrol edebiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken Steam Geniş ekran açıldığı zaman ayarlara girip, kapatmak. (Geniş ekrandan çık.) Sonrasında Windows masaüstü olarak açılıyor.

Witcher 1 bayağı güzel oyundur. İzometrik şekilde oynadığında Dragon Age Inqusition'dan daha iyi dövüş mekaniklerine sahip.

Witcher 1 2 3 ayrılmaz, bütün oyunlarını herkesin oynaması gerekir, Witcher 1 ve 2'yi bende şiddetle öneriyorum cogu kişi es gecip direkt 3 ten başlıyor bence yapılmamalı.

Witcher 2 ve 3'ü komple sömürdüm, kitaplarınıda okudum ama Witcher 1 işte... Abartıyorsunuz bence, dövüş mekanikleri özellikle oyunun en başlarında inanılmaz iğrenç. Dragon Age oyunları için ise eğer takımda büyücü varsa ozaman dövüş mekanikleri çok zevkli oluyor. Inqusition pek oynamadım ama ilk iki oyunda büyücüler ile harita cehenneme dönüyordu. Özellikle 1. oyunda ortam Metin 2 Klan savaşı gibi.
Hocam Witcher 1'i izometrik bir şekilde oynarsanız o kadar sıkıcı değil. Bu arada Wemod ile yaparsanız oyun daha iyi oluyor.

Hocam Witcher 1'i izometrik bir şekilde oynarsanız o kadar sıkıcı değil. Bu arada Wemod ile yaparsanız oyun daha iyi oluyor.
Oyunu ben hertürlü oynarım diye düşünüyorum şahsen, eski oyunlarla aram iyi. Sırf hikayesi için akabilirim ama işte her insan dayanamıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı