Şimdi sen TN istemiyorsun, VA yı çöpe at, e geriye IPS kaldı zaten. Bence IPS panel monitör önerisi başlıklı yeni bir konu aç.
www.itopya.com
Bu monitörü çok almak istiyordum, çok araştırmıştım, tam benim istediğim özellikler vardı. Almak için MediaMarkt'ta gittim, adam dedi bırak ASUS bilgisyar üretsin sen gel bu işi bilenlerden kendi panelini kendi üretenlerden al, LG'den al dedi. 50 liralık ürün alırken bile araştıran konu açan ben, 4 bin liralık monitörü hiç araştırmadan aldım.

ASUS TUF GAMING 23.8 VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör| ITOPYA.COM
ASUS TUF GAMING 23.8 VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG249Q1R ITOPYA.COM'da seni bekliyor.

Bu monitörü çok almak istiyordum, çok araştırmıştım, tam benim istediğim özellikler vardı. Almak için MediaMarkt'ta gittim, adam dedi bırak ASUS bilgisyar üretsin sen gel bu işi bilenlerden kendi panelini kendi üretenlerden al, LG'den al dedi. 50 liralık ürün alırken bile araştıran konu açan ben, 4 bin liralık monitörü hiç araştırmadan aldım.