Oyun oynamaktan sıkılıyorum

Arkadaşlar selamlar. Ben 14 yaşındayım bundan 1-2 yıl önce çok kötü bir laptopum vardı ve onda o kadar fazla oyun oynama isteğim vardı ki anlatamam. O laptopumda CS:GO'yu 40-50 FPS'te oynasamda zevk alıyordum. Yeni bilgisayar aldım ve her gün bilgisayarda boş boş YouTube'dan falan video izliyorum hiç oyun oynama hevesim falan yok. Bari bu boş zamanı değerlendirip LGS'ye çalışayım diyorum acayip üşeniyorum. Dışarı çıkayım desem malum corona. Lütfen sizde ne yapmam gerektiği hakkında görüşlerinizi belirtin. Ve oyun tavsiyeleriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

Rust oyununu tavsiye ederim.

1 Yaş büyük olarak tavsiye veriyorum. Ders çalış. İyi bir lise kazandığında dediklerimi çok iyi anlarsın. Yeni arkadaşlar yeni ortam, daha kültürlü, terbiyeli arkadaşlar. Oyun falan boşver ders çalış.

Anadolu lisesine gidiyorum 10 erkek var. Hepsi de kanguru gibi ben 15 yaşındayım 17 yaşında gibiler başka semte taşındık ama hiç okuluna bakmadım. Öbür seneye hayırlısı bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durumu yaşadım ben de. Senin yaşlarında PS2 vardı bende tüplü ekranda oyunlar oynuyordum durumumuz yoktu bilgisayar alamıyorduk. Ne zaman çektim elimin altına Monster Tulpar'ı ne o eski enerjim kaldı ne de oyun şevkim. Böyledir bu işler, canın bir şeyi ister. Belki yakın tarihte gerçekleştiremezsin imkan veya üşengeçlikten dolayı. Yaptığında ise bu neymiş? Dersin 🙂 Bilgisayar oyunu veya farklı bir şey...

Sanırım öğrencisin tabii ki derslerine çalışman öğüdü, klasik bir nasihat gibi görülebilir lakin canın sıkıldığı için bu konuyu açtın diye farzediyorum. Benim sana önerim, kitap oku. Ama nasıl bir kitap? Yüzüklerin Efendisi filmini biliyorsundur bilmiyorsan da 3 filmi var onları izle sonra bu olayların en başında ne olmuş? Aslında ne neymiş nereden gelmiş? Bunları öğrenmek için de Silmarillion isimli kitabı alabilirsin. Youtube kanalı olarak 2 kanal bu kitap hakkında konuşuyor ve içerik çıkartıyor. Orta dünya ve Legendarium Türkiye. Sen de bu dünyanın içine bu yaşlarda atıl derim. En azından yaptığın işi yine yaparsın ama sıkılmayıp, zevk alarak. Güzel vakit geçirerek.

Ahahah aynı durumu yaşıyorum. Eski laptobumda hayvan gibi oyun oynarken sistem topladıktan sonra oyun oynama hevesim kaçtı. İlk başlarda oynama isteği vardı ama sornadan baydı ve yerini YouTube videoları ve Twitch yayınlarına bıraktı. Sanırım bunun en büyük sebebi 3 aydır evde durup hayvan gibi oyun oynamamız. Okullar açıldığı zaman oyun sevdası yeniden canlanıcaktır.

Anadolu lisesine gidiyorum. 10 erkek var. Hepsi de kanguru gibi ben 15 yaşındayım 17 yaşında gibiler başka semte taşındık ama hiç okuluna bakmadım öbür seneye hayırlısı bakalım.

Kimseyi aşağılamak için söylemiyorum ama meslek lisesine giden adamla, yüksek puanlı bir liseye giden biri genelde bir olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı