Hikayeli oyunlar daha güzeldir kardeşim. Onları dene.
Arkadaşlar selamlar. Ben 14 yaşındayım bundan 1-2 yıl önce çok kötü bir laptopum vardı ve onda o kadar fazla oyun oynama isteğim vardı ki anlatamam. O laptopumda CS:GO'yu 40-50 FPS'te oynasamda zevk alıyordum. Yeni bilgisayar aldım ve her gün bilgisayarda boş boş YouTube'dan falan video izliyorum hiç oyun oynama hevesim falan yok. Bari bu boş zamanı değerlendirip LGS'ye çalışayım diyorum acayip üşeniyorum. Dışarı çıkayım desem malum corona. Lütfen sizde ne yapmam gerektiği hakkında görüşlerinizi belirtin. Ve oyun tavsiyeleriniz varsa belirtirseniz sevinirim.
Rust oyununu tavsiye ederim.
1 Yaş büyük olarak tavsiye veriyorum. Ders çalış. İyi bir lise kazandığında dediklerimi çok iyi anlarsın. Yeni arkadaşlar yeni ortam, daha kültürlü, terbiyeli arkadaşlar. Oyun falan boşver ders çalış.
Anadolu lisesine gidiyorum. 10 erkek var. Hepsi de kanguru gibi ben 15 yaşındayım 17 yaşında gibiler başka semte taşındık ama hiç okuluna bakmadım öbür seneye hayırlısı bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.