Oyun satın alma bağımlılığı

Gusein

Decapat
Katılım
27 Kasım 2021
Mesajlar
731
Çözümler
6
Yer
Azerbaycan/Bakü
Merhabalar bundan 3 ay önce Steam'ı keşfettim. Doğrusu önceden de biliyordum ama oyun satın almıyordum her neyse, ilk zamanlarda çok da önem vermiyordum ama şimdi beni rahatsız ediyor mesela atıyorum indirimde bir oyun gördüm 85% indirime girmiş oyunu araştırmadan satın alıyorum. Kendimde bilmiyorum ama oyun satın alırken rahatlıyorum. Hayatımda The Witcher serisini ne gördüm ne oynadım ama az önce serinin 3 oyununu da aldın. Aklımda hep "alayım ne de olsa zaten oynarım" diyorum. Bu yakınlarda RDR2 aldım ve 3 haftada toplam 10 saat oynadım. Yani oyun delisi de değilim genelde arkadaşlarla takılıyorum evde canım sıkılınca 1-2 saat açıp oynar gene kapatırım. Sizce bu yaptığım mantıklı mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu güne kadar beni GTA 5'den başka hiçbir oyun sarmadı ne RDR2 ne AC serisi ne Tomb Raider serisi hepsini toplasan 50 saat bile yapmaz. Yani aldığım oyun ister her kesin sevdiği bir oyun olsun beni sarmıyor.

Steam'ı sil o zaman ya da elinden geldikçe Steam mağzasına girme.
 
Bende de var biraz, eskiden korsan oynadığım tüm oyunları aldım. Bir de mesela bir indie oyun aldım bayağı hoşuma gitti aynı yapımcının başka oyunu var ise onu da alıyorum destek olmak için, sonradan aldığım oyunu bazen hiç oynamıyorum bile çünkü çok vaktim yok ama olsun.
 
Bende de aşağı yukarı 15 oynamadığım oyun var. Bende ilk zamanlarda sürekli oyun alıyordum (6 sene önce) sonra bu bağımlılık geçti. Şu an konsol oyunları bağımlılığı başladı. Ama 1 sene sonra düzelir takmayın kafanıza.
 

Geri
Yukarı