Oyun ve okul için Linux tabanlı işletim sistemi önerisi

Kurulumu tekrar başlatacağım hataya ne sebep oluyor tam kestiremedim ancak yükleme bölümü seçemiyorum şu an swap sadece seçilebilir durumda.
Paket kurulmamış.

Size tavsiyem BIOS'ta ilgili ayarlarınızı ayarlayın ardından Flash'ı dediğim gibi güncelleyin. ISO formatıyla Flash'a yazdırın.

Ardından EOS kurulması lazım güzelcene. Bu arada internetle de alakalı olabilir.

Bu arada rehberimden bakarak kurcaksanız dikkat edin Intel görüntü sürücülerinde xf86-video-intel'i kurmayın. Orada kod içinde yazıyor ama kurmayın onu silin diğerleriyle kurun.

Paket kurulmamış.

Size tavsiyem BIOS'ta ilgili ayarlarınızı ayarlayın ardından Flash'ı dediğim gibi güncelleyin. ISO formatıyla Flash'a yazdırın.

Ardından EOS kurulması lazım güzelcene. Bu arada internetle de alakalı olabilir.

Bu arada rehberimden bakarak kuracaksanız dikkat edin Intel görüntü sürücülerinde XF86-video-Intel'i kurmayın. Orada kod içinde yazıyor ama kurmayın onu silin diğerleriyle kurun.

İkinci kurulumda ise "failed to rün pacman" hatası verdi. Kuruluma offline devam etmeyi deneyeceğim.

Son düzenleme:
Çok az da olsa bağlı USB lerden kaynaklı olabilir mi? Daha önce başıma geldi.

Kurulum offline olarak tamamlandı 🥲 ne garip.

Şu an sisteme girebildim ancak GNOME kurulamadı.
Sizin internette sorun var yada siz yanlış paketleri siliyorsunuz. EOS kurulum ekranında Desktop base içinde GPU Driver ve Firewall tiklerini kaldıracaksınız sadece. Hepsini mi kaldırıyorsunuz?

İyi bir internetten (server erişim sorunu yaşatmayan) tekrar kurulum yapın bana kalırsa.

Bence Online yapın yine de tavsiyem. Ama olmaz diyorsanız ona göre devam edelim.

Sizin internette sorun var ya da siz yanlış paketleri siliyorsunuz. EOS kurulum ekranında desktop base içinde GPU driver ve firewall tiklerini kaldıracaksınız sadece. Hepsini mi kaldırıyorsunuz?

İyi bir internetten (server erişim sorunu yaşatmayan) tekrar kurulum yapın bana kalırsa.

Bence Online yapın yine de tavsiyem. Ama olmaz diyorsanız ona göre devam edelim.

Deneyeceğim ve sadece dediğiniz tikleri kaldırıyorum.

Deneyeceğim ve sadece dediğiniz tikleri kaldırıyorum.
Kurulum işlemine tekrar başladım. Hocam %10 da "there are 2 providers for resolving:" yazısı var bundan sonra büyük bir ihtimalle hata verecek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı