Oyunda tehdit edildim

Sabır123456

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun oynuyordum oyun içinde atıştık (küfürlü) sonra bana senin oyun IDni biliyorum evini banka hesaplarını bulacağım diye tehditler savurdu. Avrupa da yaşıyor. Sizce böyle bir şey yapabilir mi? Hacker mi yoksa hacker tanıdığını var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyun oynuyordum oyun içinde atıştık (küfürlü) sonra bana senin oyun ıdni biliyorum evini banka hesaplarını bulacağım diye tehditler savurdu. Avrupa da yaşıyor. Sizce böyle bir şey yapabilir mi? Hacker mi yoksa hacker tanıdığını var mıdır?

Racon kesmiş kralım ya :D. Bir halt yapamaz.

Arkadaşlar oyun oynuyordum oyun içinde atıştık (küfürlü) sonra bana senin oyun IDni biliyorum evini banka hesaplarını bulacağım diye tehditler savurdu. Avrupa da yaşıyor. Sizce böyle bir şey yapabilir mi? Hacker mi yoksa hacker tanıdığını var mıdır?
Hiçbir şey yapamazlar.

Arkadaşlar oyun oynuyordum oyun içinde atıştık (küfürlü) sonra bana senin oyun ıdni biliyorum evini banka hesaplarını bulacağım diye tehditler savurdu. Avrupa da yaşıyor. Sizce böyle bir şey yapabilir mi? Hacker mi yoksa hacker tanıdığını var mıdır?

Hiçbir şey yapamaz tek yaptığı şey şu anda vaktini harcamak :D

İlk kez karşılaştım ben. Grup da kız vardı acaba ona mı hava attı. Yoksa Bi oyun için uğraşır mı =) da ne bilim boş işler kafamı kurcalıyor nedense

Bizim ülkede küfürün bedeli ağır olur herşeyi ni bulcam bekle sen. Hatta sen nerde yaşadığını söyle beni uğraştırma flan dedi bende bastım kalayı =) da boş yapıyor mu dur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı