Oyundayken ekran gitmesi ve bilgisayarın kendini yeniden başlatması neden olur?

rxmoss

Decapat
Daha fazla  
Selam, FM 23 oynuyordum ve bir anda ses gelmeye başladı ve ekran gitti birkaç saniye sonra kendini yeniden başlattı. Ayrıca bazen görüntü gidip sinyal yok diyor ama bilgisayar açık yani ses vs gelmeye devam ediyor. Tek 1 tane minidump dosyası vardı ve aşağıya bırakıyorum.

Selam, FM 23 oynuyordum ve bir anda ses gelmeye başladı ve ekran gitti birkaç saniye sonra kendini yeniden başlattı. Ayrıca bazen görüntü gidip sinyal yok diyor ama bilgisayar açık yani ses vs gelmeye devam ediyor. Tek 1 tane minidump dosyası vardı ve aşağıya bırakıyorum.

Özel yapmışsınız. Girilmiyor. Erişim verirseniz.

Seçme yerinde izini bu bağlantıya sahip herkes yapacaksınız.;
Tamamdır olmuş.

Dosya Ekleri

• 1718031057979.png
    1718031057979.png
    36,5 KB · Görüntüleme: 47

Bu sorun benim eski sistemimde de oluyodu. Donüştürücü kullanıyorsanız kullanmayın. Harici ekran kartınız varsa farklı portlarını da test edin. Bende bu şekilde çözülmüştü

Bu sorun benim eski sistemimde de oluyodu. Donüştürücü kullanıyorsanız kullanmayın. Harici ekran kartınız varsa farklı portlarını da test edin. Bende bu şekilde çözülmüştü
Evet dönüştürücü kullanıyorum Ondan dolayı mı acaba ?

Bugün tekrar aynısı oldu ama minidump dosyası gelmedi minidump dosyalararını okuyabilen biri var mı?

Son düzenleme:
Evet dönüştürücü kullanıyorum Ondan dolayı mı acaba ?

Bugün tekrar aynısı oldu ama minidump dosyası gelmedi minidump dosyalararını okuyabilen biri var mı?
Çok büyük olasılıkla ondandır. Ne kadar kaliteli dönüştürücü alırsan al analog ve dijital sinyaller farklı şeyler ve sorun çıkabiliyor output kısmında

Donanım bilgisi verir misiniz? İşleminiz intel mi?
Veya ekran kartınız intel mi?
İşlemcim i3 12100f,Ekran kartım Arc a750.

Çok büyük olasılıkla ondandır. Ne kadar kaliteli dönüştürücü alırsan al analog ve dijital sinyaller farklı şeyler ve sorun çıkabiliyor output kısmında.

Monitörümde sadece VGA ve DVI girişi var VGA to HDMI dönüştürücü kullanıyorum ekran kartını nereye takmalıyım? Şu an VGA kullanıyorum.

İşlemcim i3 12100f,Ekran kartım Arc a750.

Monitörümde sadece VGA ve DVI girişi var VGA to HDMI dönüştürücü kullanıyorum ekran kartını nereye takmalıyım? Şu an VGA kullanıyorum.
Driver çökmüş minidump dosyanıza göre. Bana PSU kaynaklı gibi geldi. OCCT ile power testi yapın. Birde ekran kartı driverini güncelleyin. Güvenli modda DDU ile kaldırıp geri kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı