Oyunlar artık neden kırılamıyor?

İşletim sistemi
Windows 10

ergencokur

Hectopat
Katılım
17 Ekim 2019
Mesajlar
311
Çözümler
1
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim üzere son 1 ya da 2 sene içinde çoğu büyük bütceli oyunlar kırılamamaya başladı. Tabii geçtiğimiz eski senelerde de kırılamayan oyunlar var ama asıl büyük kesimi son zamanlarda kırılamıyor. Bunun sebebinin Denuvo ve DRM gibi korsan koruma sistemlerinin olduğunu biliyorum ve birkaç kişiden duyduğuma göre oyun firmaları korsan gruplarına para vererek kırılmalarına engel oluyormuş sizce olayın asıl astarı nedir? Aramızda tartışalım cevaplarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı firmadan çıkan Gta 5 bir günde kırıldığı için Rockstar bu duruma kin gütmüş ve varını yoğunu korsan korumasına adamış. Bloglar genelde mayıs ayında açmış bu konuları, kaç ay geçmiş hala da bir gelişme yok. Galiba işini ciddiye alan şirketler elindekileri korumayı çok iyi biliyor. Korsan gruplara para verildiğini düşünmüyorum. :D
 
RDR2 kırılmadı.
FIFA 20, F1 2019, F1 2020 gibi oyunlar da kırılmadı. Ama genele bakıldığında çoğu kırılıyor.

Yanlış saymadıysam buradaki lisetede olan, çıkış yapmış ve kırılmamış 72 oyun var. En eski 3 tanesi 1995, 2010 ve 2011 yıllarından oyunlar. Onları günümüzde kimsenin kırmaya uğraştığını sanmıyorum.
Gerekli filtreleri uygulayıp listeyi görebilirsiniz.

Not: Site korsan sitesi değil. Sadece bilgi veren bir site. Herhangi bir şekilde indirme kaynağı göstermiyor.
 
Zamanında Voksi diye bir psikopat vardı, Denuvo'yu kırdığı için gözaltına almıştı Bulgar polisi. Ondan sonra Denuvo'yu kırmak için zorlandılar biraz ama kırdılar. Kırılmayan oyunlar sadece single player'da bile ağ bağlantısı isteyenler oluyor genelde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı