Oyunlar eğlence aracı olmaktan çıktı mı?

Sırf bu yüzden online oyunlardan uzaklaştım. Zevk almak için rahatlamak için giriyorum ama sinir hastası oluyorsun. İnsana uzun vadede çok zarar veren bir şey bence. Daha tahammülsüz ve patlamaya hazır biri olabiliyoruz günlük hayatta. Bu yüzden oyun türünü değiştirdim ve hikayesi bağlayıcı öğretici veya gizemli oyunlara yöneldim. Gerçekten rahatlatıyor.

Online oyunlar eğlence aracı olmaktan çıkalı çok oldu. Kutu açma, sandık açma, kart çıkarma derken iyice kumara döndü iş. Üstüne bir de oyunu oynayan kişilerin birbirine saygısının olmaması iyice bitirdi oyunları. Ama tek oyunculu oyunlar hala daha olması gerektiği gibi çalışıyor. Mafia 2 seni sinirlendiriyorsa başka oyuna geç. O da aradığını veremiyorsa başka oyuna geç. Oyun bol yani. :)

Online oyunlarda da sakinliğini koru ki tadını çıkar ya yenilirsin ya da yenersin o kadar takılmaman lazım. SP oyunlarda ise zorluğu düşür veya hala sinirleniyor isen PC'yi bırak ve başka bir şeylere uğraş, inan biraz ara verdikten sonra daha zevkli gelecektir oyun oynamak...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı