Oyunlara gelen zam

En popülerinden bir futbol, voleybol vb her yerde kursu olan sporlar için gereken ekipman ve daha ileride profesyonellik için gereken ücretlerden haberiniz yok herhalde hocam. Tekvando yapıyordum, siyah kuşağa kadar geldim, lisans aldım vs sınavlar yüzünden bıraktım ama maça gitme ücretleri 300-500 Ankara vb yerlerde ise daha da pahalı, lisans fiyatları 600 lira falan idi. Bunun, maçlara çıkınca takacağınız korumaları oyu buyu var. Artık bu ülkede normal insan standartlarında beslenmek bile lüks. Siz halen daha spor yapın, onu bunu yapın diyorsunuz.
 
Oyun oynayarak eğlenmek fakir insanların işidir. Tabii Türkiye'de oyun oynamak da fakir insanlar için zor orası ayrı. Ben kendinize bir şeyler katacak aktivitelerle ilgilenmenizi öneririm en basitinden her insanın yapabileceği spor mesela. Rahata alışmayın. Oyun size 20 yıl sonra hiçbir şey kalmayacak.

Her yaşta insan farklı zevklere sahip olabiliyor. Spor'a zamanında gitmiştim, aynı zamanda kendi zevkimi düşünerek oyunları da oynamıştım. Fakir insanlar demek hoş olmuyor. YouTube'da oyun kanallarının hepsinin durumu iyi değil mi demek oluyor sizin dediğiniz söze göre? Ben uzun yola tatil yapmayı, kafelerde kızlı erkekli oturup sohbet etmek hoşuma gitmiyor. Oyun oynamayı seviyorum ve aynı zamanda işe de gidiyorum. Öznel yargılarla, Oyun oynayan insanlara fakir demeniz hoş değil.
 
Bazı oyunlara zam gelmedi. İndirimli fiyat bitince zam geldiğini düşünen akıllı bir topluluk var. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen. Zam gelen oyunlar elbette mevcut ama önüne gelen her oyunu paylaşıp zam geldi diyorlar.

Evet konuyu açan arkadaşım sana diyorum, paylaştığın fotoğrafta ki hiçbir oyun zamlanmamıştır. Eski zamlar ile yeni zamları karıştırıyorsunuz.
Hocam yeni görmüştür fiyatları ama bu hepimizin bildiği o eski fiyatların üstüne zam geldiği gerçeğini değiştirmez.
 
Onlar en azından bu işten para kazanıyor, sen ne kazanıyorsun?
Hocam, bakın. Milletin zevki parası var, sistemi var ki harcıyor. Siz niye buna bu kadar taktınız anlamadım. İster oyun oynar, ister dışarıda dolaşır, istersem de hiçbir şey yapmam. Size ne kim ne kazanıyor ise kazansın. Kendi işinize bakın. Oyuna o kadar para vermek yerine git şunu yap bunu yap diyeceğine, bu fiyatlar nasıl bu hale geldi onu sorgulayın.
 
Evet öyle oyu verirken herkes kendi çıkarı için verdi bundan sonrası da çok önemli değil açıkçası.
Hocam Bu doğru bir davranış degil bu ulkenin basindaki hicbiri duzgun degil.
Bu ulkeden bisi olacagi da yok.
Halki birbirine dusman ev sahipleri v.s boyle olduğumuz surece daha cok ağlarsınız.
Once kendinizde bitirin isi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı