Oyunlarda en çok üzüldüğünüz anlar nelerdir?

Prophet'in Psycho'yu uçak enkazından kurtaramayıp ölümünü gördüğü an yıkılmıştım.

henry.jpg
Bu görevi 3 kere yaptım 3 sefer de üzüldüm. İlk başta Hannah'a verdim, sonda yapılan konuşmada ve verilen dog tag'de üzüldüm. Tekrar oynadım Irish'e verdim, yine sonda yapılan konuşmada ve dog tag'de üzüldüm. Bir daha oynadım ikisine de vermesem ne olur diye merak ettim, bu sefer de Pac öldü. En sevdigim Irish olmasına rağmen en çok üzüldüğüm de Pac oldu. Resmen ölümüne sebep oldum gibi hissettim :(.
bf4 ending.jpg

bu görevi 3 kere yaptım 3 sefer de üzüldüm. İlk başta Hannah'a verdim, sonda yapılan konuşmada ve verilen dog Tag'de üzüldüm. Tekrar oynadım ırish'e verdim, yine sonda yapılan konuşmada ve dog Tag'de üzüldüm. Bir daha oynadım ikisine de vermesem ne olur diye merak ettim, bu sefer de pac öldü. En sevdigim ırish olmasına rağmen en çok üzüldüğüm de pac oldu. Resmen ölümüne sebep oldum gibi hissettim :(.Eki Görüntüle 783085

Bende BF4'de bu sırayla yaptım. Tesadüfe bak.

maxresdefault.jpg

Her gördüğüm vakit içim paramparça oluyor. Aradan ne kadar vakit geçerse geçsin unutamayacağım bu sahneyi.
maxresdefault.jpg

Rachel'ın ölü bedenini bulduğumuz an. Joel'in ölümü gibi bir etki bırakamadı aslında fakat bu sahnede de acayip üzülmüştüm.

İst,snasız bu an.
Eğer base üstünde uçan bir barrack görürseniz ışık hızında gg yazın ve çıkın
Siege Tank Rush | My Starcraft 2

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı