Oyunlarda hiç hile yaptınız mı?

Minecraft'ın gerçek Minecraft olduğu zamanlar "Huzuni" diye hatırladığım bir hileyi kullanırdım Faction serverlerinde. Madende çok işe yarıyordu.
Ne yalan söyleyeyim, ben de yapmıştım :D
Faction sunucularında Lapis madenlerinin arasında elmas olur bildiğiniz gibi. Ben Huzuni hilesinin X-ray'ini açıp sadece elmasları görüyordum ve hepsini çıkarıyordum :D
 
AoE 2:) "lumberjack" "rock on" gözüm kapalı yazıyordum artık🤣 Multiplayer'da yapmadım açıkçası çünkü zaten keyfi oynayan biriyim onları ayrıca hilesini bulmakla uğraşmayacak kadar tembelim galiba:)
 
Küçükken sadece Transformice'da hile yaptığımı hatırlıyorum. Onun da cezasını çekmiştim zaten. Bir kere IP ban mı ne yemiştim modem resetlemek zorunda kalmıştım. Onu yaptıktan sonra da modem ayarları sıfırlanmıştı ve kurulum yapamamıştım. 1 hafta internetsiz kalıp en sonunda müşteri hizmetlerini aramıştım ve sorun çözülmüştü. Tabi akıllanmadım ve yeni hileler çıktıkça kullanmaya devam ettim ama o oyunu da 13 yaşımda falan bırakmıştım.

Singleplayer oyunlarda baya yapmışımdır. Özellikle GTA San Andreas, Vice City gibi oyunları hep hileyle oynardım.

Ama artık gerizekalı birisi olmadığım için online oyunlarda hile yapmıyorum. Artık singleplayerda da yapmam ama yapana bir şey diyemem. O beni etkilemiyor sonuçta. :d
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı