Oyunlarda hiç hile yaptınız mı?

Merhaba arkadaşlar. Oyunlarda (singleplayer veya multiplayer fark etmeksizin) hiç hile yaptınız mı?
Ben singleplayer'da çok hile yaptım :D. Ancak hilesiz de çok oynadım. Multiplayer'da ise en son craftrise adlı bir Türk Minecraft sunucusunda 2016 yılında hile açıp oynamıştım. Ondan beridir hiç multiplayer'da hile açmıyorum ve açanları da anlamıyorum.

Arkadaşımı trollemek için waqll hack açtım daha da yok.

Tek kişilik oyunlarda bir bölümü geçemiyorsam, yaparım. Hele kayıt sistemi kötüyse. Oynadığım şeyi tekrar oynamak beni deli ediyor çünkü. Ama online oyunlarda yapmıyorum. Tadı kalmıyor ki zaten yapınca.

Zamanında Call of Duty'de mermi hilesi yapardım Cheat Engine ile. Bunun dışında bazı tarayıcı oyunlarında da aynı program ile hile yaptığım oldu. Minecraft isimli oyunda ise Kronos isimli bir hile kullanırdım, ne günlerdi... Şimdi aklıma geldikçe utanıyorum, keşke nefsime yenik düşmeyip hile kullanmasaydım diye söyleniyorum. Kim bilir ne kadar insanın hakkını yemişimdir bu hileler ile...

Sekiro'ya gıcık olmuştum zorluğundan dolayı ama bitirmek istiyordum bende hile yaptım çok güzel oyunmuş ha hiçte zor değil.
GTA 5 ONLINE da cheat engineyle milyonları bastım baktım ban yemiyorum birde Level bastım şimdi opressor mk2 ile milleti patlatıyorum yukardan

Oyunlarda hile ile alakalı her şeyden nefret eden biriyim. Kullandığım tek hile çocukken PVP Metin2'de 4x slot kesme hilesi o da hile sayılır mı bilmem. Level almak için 40 dakika slot kesmek yerine 10 dakikada alıyordum ömrümden boşa zaman gitmesin diye açıyordum vs lerde kapatıyordum. Sadece kasılırken. Şimdi düşünüyorum da zamanında ne kadar eğlenceli olsa da boş işlerle uğraşıyormuşum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı